Dnevni horoskop za 17. april 2018
Dnevni horoskop za 17. april 2018

Dnevni horoskop za 11. mart 2018. Danas je pred nama nedelja koja je izuzetno burna što se aspekata tiče, naime danas su se podesila čak tri aspekta planeta, kvadrat, trigon i sekstil: Merkur kvadrat Saturn, Mars trigon Uran i Sunce sekstil Pluton.

Merkur samo što je prešao u Ovna, ulazi u problematičan kvadrat sa Saturnom u Jarcu… Nimalo bezazleno. Danas je i Mars u Strelcu, a u trigonu sa Uranom u Ovnu. Vrlo nezgodno, vrlo opominjuće. Na sve to Sunce je i dalje u Ribama a danas u sekstilu sa Plutonom u Jarcu.

Dan koji zahteva od vas osvešćenje, trezvenost, selekciju, fokus na bitno. Od vas mnogo toga zavisi ovog vikenda. Budite mudri, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Stalo vam je da budete zapaženi na različitim stranama i u tom smislu koristite svoje najjače adute sa kojima raspolažete. Velike ambicije ponekad donose i pozitivnu dominaciju.

LJUBAV

Svom partneru ne ostavljate mnogo prostora za slobodan izbor, ali na sreću delujete vrlo ubedljivo i zavodljivo. Svesno koristite svoj šarm u pravoj meri.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

NEDELJNI HOROSKOP OD 12. DO 18. MARTA 2018: Ribe, Rakovi i Vodolije će izdominirati u ovom periodu

Dnevni horoskop za 11. mart 2018. Merkur kvadrat Saturn, Mars trigon Uran i Sunce sekstil Pluton. Merkur je prešao u Ovna, ulazi u problematičan kvadrat sa Saturnom u Jarcu! Čeka nas težak ili čak opasan dan...

Bik

POSAO

Ne želite da neko menja vašu poslovnu orijentaciju ili da upravlja vašim planovima. Potrebno je da se detaljno informišete o svim mogućnostima.

LJUBAV

Umete da ostvarite ono što želite, bez obzira na različite komplikacije koje vas prate. Ne pristajete na emotivne kompromise koje vam neko predočava.

ZDRAVLJE

Problemi sa pritiskom.

Blizanci

POSAO

Jasno vam je da u nekim važnim situacijama nemate dovoljan uticaj na razvoj poslovnih događaja. Zatražite nečiju podršku ili dobar savet. Postoji rešenje za sve.

LJUBAV

Trudite se da ostavite utisak kao da sve funkcioniše na dobar način, ali duboko u sebi potiskujete neka emotivna strahovanja i zabrinutost.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.