ASTRO

VENERA U OVNU OD 7. DO 31. MARTA 2018: Mnogi će se zaljubiti u nekoga na koga do tada nisu ni pomislili, a ko je možda mnogo stariji ili mlađi od njih

Venera u Ovnu od 7. do 31. marta 2018: Venera je 7. marta ušla u znak Ovna i ostaće u njemu sve do 31. marta. Dok se u prethodnom periodu prepustila maštanju, te su je muzika, poezija i tajnovitost nosile u druge svetove, bežeći pritom od svega vidljivog, tražeći savršenstvo i zaljubljujući se u romantične tipove, sada se Venera u ovom znaku ponovo rađa.

Sada ulaskom u ovaj vatreni znak Ovna željna je svega novog, te iz sveta mašte prelazi u realizaciju zamišljenog. Venera je sada puna života, želela bi toliko toga, piše Astro portal. Strastvena, divlja i opčinjena samim životom, ona ne preza ni pred čim niti ikoga čeka, ona sama uzima ono što želi – sad i odmah!

Međutim, samim ulaskom u znak Ovna pravi kvadrat sa Saturnom iz Jarca koji je drži pod kontrolom, u okovima. Hladi je i traži od nje da još malo pričeka, da se smiri, jer ne može tek tako olako pokoriti svet svojom vatrom koja bukti.

Ovo je sukob mladih i starih ljudi, mladih punih života koji bi najradije poleteli u visine dok im stariji i mudriji kažu: Ne, prvo reši sve svoje obaveze, a onda se zabavljaj. S obzirom da je i Merkur ušao u znak Ovna, kojeg Saturn takođe smiruje i usporava, cela se situacija nekako kuva iznutra, a nikako i da se pokrene.

Saturn će nam tako zadavati muke sve do 17. marta, a onda će krenuti da pravi kvadrat s Plutonom. Tek tada će se rušiti zidovi u nama, oni duboki i stari kojih se još čvrsto držimo i zbog kojih nikome ne dopuštamo da nam se približi. Tada će vatrena Venera početi da otapa Plutona. Iako će se on i dalje praviti totalno hladan i nedodirljiv, ali iznutra će i on goreti, duboko u njemu plameće ona stara vatra – strast između ljubavnika koji su izvan svih tabua ili ljubavnika s velikim razlikama u godinama.

Venera u Ovnu od 7. do 31. marta 2018

I asteroid Lilith nalazi se u Jarcu, tačno između Plutona i Saturna, a ovaj asteroid predstavlja žensku stranu Plutona, boginju seksualnosti, ali one duboke, mračne seksualnosti koja nas opčinjava i koja nas nekada toliko plaši da ni sami ne znamo šta nas je to spopalo. U ovom razdoblju će Lilith formirati kvadrat prema uzavreloj Veneri, i biće to zanimljiva borba vatre i leda.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ko će pobediti u svemu tome tek treba da se vidi, ali oboje će strastveno i tvrdoglavo držati strane. Kao što je to opisano u filmu “Doba nevinosti”, gde postoji neopisiva strast, ali zbog društvenih normi nije ostvariva, pa plamti ispod površine.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.