Dnevni horoskop za 1. septembar 2018

Nedeljni horoskop od 12. do 18. marta 2018: Prema predviđanjima astrologa, Ribe, Rakovi i Vodolije imaće najviše šansi za sreću i uspeh u nastupajućem periodu a šta vaš znak očekuje po pitanju ljubavi, posla i zdravlja saznajte u ovonedeljnom horoskopu, piše Ehoroskop.

OVAN

LJUBAV: Uviđate da ne vredi mrzeti niti se svađati jer to ne vodi nikuda. Bolje je povući se i razmisliti u tišini, pa i o onome što nam se sada ne sviđa. Potom sve to otpustite i fokusirajte se na ono što je dobro u vašem privatnom životu. Naći ćete nešto.

KARIJERA: Tehnika da se jednim udarcem ubiju dve muve ovog puta neće sasvim upaliti, ali vaša sposobnost da radite dve stvari u isto vreme hoće. Zato se odlučite za ovo drugo. Poslovi u tišini su naglašeniji, ali vi se kroz to i borite za svoje ideje.

ZDRAVLJE&SAVET: Naspavajte se. To vam je potrebno.

BIK

LJUBAV: Premda emotivno nećete osećati ono ispunjenje koje ste očekivali, vaš pozitivan i vedar stav donosiće vam neke ljubavne bodove. Partner će razumeti vašu povećanu potrebu za društvenošću. Neki će se tako provoditi s poznanicima bez plana.

KARIJERA: Nakon što ste rešili jedan problem, od sada ćete raditi s manje napetosti i s više prijatnosti. Ipak, i dalje će se od vas tražiti povećan angažman. Tako će biti još ove nedelje. Zato zasucite rukave i ne postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE&SAVET: Prošetajte pre spavanja.

Nedeljni horoskop od 12. do 18. marta 2018

BLIZANCI

LJUBAV: Elokvencija i otvorenost biće vaši aduti za zavođenje osoba suprotnog pola. Ponekad ćete za druge biti neuhvatljivi. Ipak, predajte se onom koga volite, a najviše zato da kasnije ne bi zažalili. Ljubav je možda daleko, ali vi ste tu.

KARIJERA: Ključ uspeha u poslu ovih dana nalazi se u saradnji i prihvatanju ponekog kompromisa. Ne terajte po svom jer glavnu reč zasad vode drugi. Budite otvoreni i kooperativni, pa će sve krenuti u dobrom pravcu.

ZDRAVLJE&SAVET: Eliminišite frustracije kroz sport.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.