Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 9. mart 2018. Jupiter kreće retrogradno, očekuje nas dan za finansijska pitanja i rešavanje dugova

Rak

POSAO

Postoje otežavajuće okolnosti koje iznenada komplikuju zajednički poslovni dogovor. Od vas se očekuju razumna ili efikasna rešenja. Nove događaje prihvatite u optimističkom stilu i preuzmite odgovornost.

LJUBAV

Planirajte romantičan susret ili neku omiljenu zabavu koja će delovati podsticajno. Važno je da preuzmete inicijativu u odgovarajućem momentu i da imate dobru ideju vodilju.

ZDRAVLJE

Naglašena nervoza.

Dnevni horoskop za 9. mart 2018

Dnevni horoskop za 9. mart 2018

Lav

POSAO

Interesuju vas konkretni rezultati, ali u susretu sa saradnicima svako zagovara stil ili taktiku koju najbolje poznaje. Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje prioritetne ciljeve, preuzmite inicijativu u odlučujućem momentu.

LJUBAV

Kada vas ispune veći nemiri, potrebno je da sledite ritam svoga srca ili svoj unutrašnji glas koji vas vodi ka novoj sreći i emotivnom zbližavanju. Napravite dobar izbor.

ZDRAVLJE

Dobro.

Devica

POSAO

Imate loš predosećaj u iščekivanju na nečiji odgovor o poslovnoj saradnji. Dovoljno ste razumni da shodno potrebi pripremite neka dopunska rešenja. Izbegavajte nove poslovne izazove ili situacije koje prevazilaze vaše iskustvo.

LJUBAV

Posvetite pažnju više nekim porodičnim temema kao i osobi koja ume da deluje pozitivno na vaše raspoloženje. Posebno će vam prijati nečije prisustvo i blizina.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Problemi sa varenjem…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.