Dnevni horoskop za 14. decembar 2018

Dnevni horoskop za 9. mart 2018. Jupiter je krenuo retrogradno. Danas na tapetu je pitanje novca i ulaganja, pomaljaju se neki stari dugovi ili niču neplanirani novi, a vi ćete biti rešeniji nego ikad da se jednom za svagda rešite repova prošlosti.

Uzećete stvar u svoje ruke i do večeri biti zatrpani papirima. Ukoliko se desi da završite brzo i vratite ili dobijete nazad nečije dugovanje prema vama, ostatak dana bićete raspoloženi da provedete nasamo i odmarajući. Moguć veći pad raspoloženja kako dan odmiče, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Okolina kao da nema dovoljno razumevanja za vaše kreativne ideje ili interesovanja. Ipak, nemojte rasuđivati na osnovu prvog utiska. Potrebno je da ispunite određene uslove i da promenite svoju poslovnu taktiku.

LJUBAV

Imate utisak da između vas i partnera provejava zajedničko nepoverenje, ali iznenađenja su moguća u oba pravca. Ne pričajte previše o stvarima koje ne poznajete dovoljno.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Dnevni horoskop za 9. mart 2018
Dnevni horoskop za 9. mart 2018

Bik

POSAO

Razmislite na koji sve način treba da poboljšate svoj društveni ili poslovni uticaj. Nema potrebe da optužujete druge za svoj poslovni neuspeh. Ne budite nepravedni prema nekoj osobi čije namere ne poznajete dovoljno.

LJUBAV

Imate utisak da partner vešto prikriva određene detalje u svojoj priči i to dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Možda grešite u svojim pretpostavkama.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Potrebno je da jasno definišete svoje poslovne ciljeve i da se usaglasite sa saradnicima oko nekih zajedničkih interesa. Teško pristajete na kompromis, ali trenutni uslovi ne dozvoljavaju odstupanje i sprovođenje lične volje.

LJUBAV

Osmeh zadovoljstva na nečijem licu predstavlja najlepšu potvrdu o zajedničkoj sreći i osećanjima koja vas ispunjavaju.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.