Ljubavni horoskop za februar 2020: Ljubomorne scene i svađe kod Ribe, Lav nespreman za ozbiljnu vezu, Ovna muče problemi iz prošlosti
Ljubavni horoskop za februar 2020: Ljubomorne scene i svađe kod Ribe, Lav nespreman za ozbiljnu vezu, Ovna muče problemi iz prošlosti

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2018: Saznajte kakve ćete sreće biti po pitanjima srca u prvoj polovini marta 2018. godine, piše Ehoroskop.

OVAN

Neobavezni kontakti mogli bi da vam donesu pravo osveženje. Oni koji su sami neka što češće izlaze, pa makar na kafu. Pritom bi mogli da se zabavljaju kao da nemaju nikakvih problema. Uspeće da pobegnu od svega i nasmeju se.

BIK

Sklad u emotivnom životu stabilizovaće vašu vezu s voljenom osobom. Samci neka svakako izlaze. Biće im lepo. Pokušaće da se zbliže s osobom koju vole. U tome će im pomoći njihov unutrašnji glas, kao i seks.

BLIZANCI

Dok vaš partner luduje i uživa, vaše samopouzdanje pada. Odustanite od potrebe da sve kontrolišete. Neki bi mogli da se osećaju kao seksualni objekat, ali ako im je prijatno, nema razloga da prigovaraju.

Ljubavni horoskop od 1. do 15. marta 2018

RAK

Svim očekivanjima svog partnera spremno ćete udovoljiti i na taj način svoju ćete vezu još više stabilizovati. Vi ćete isto tako sve više uviđati da stvari potpuno sedaju na svoje mesto. To će vas usrećiti.

LAV

Mala unutrašnja previranja neće ugroziti vašu stabilnu vezu. Partner će očekivati nežnosti, a vi ćete biti povučeni u svoj svet. Uz malo više otvorenosti, sve će biti bolje. Oni koji su još sami neka ne odustaju od udvaranja.

DEVICA

Doći će do malih nadmudrivanja između vas i voljene osobe. U tome ćete vi biti ona agresivnija strana. Verovatno ćete se potom zateći u većem društvu tako da će vaši nemiri s partnerom biti nezapaženi u gužvi ljudi.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.