Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 9. avgust 2018. Lav vredan, Devica uznemirena, Vage da...

Dnevni horoskop za 9. avgust 2018. Lav vredan, Devica uznemirena, Vage da se čuvaju prehlade, Škorpija flertuje na poslu.

72
0

Dnevni horoskop za 9. avgust 2018. Sunce u konjunkciji sa Merkurom, Ovan nestrpljiv, Bik samouveren, Blizanci da ne rizikuju na poslu, Rak uživa u ljubavi, Lav vredan, Devica uznemirena, Vage da se čuvaju prehlade, Škorpija flertuje na poslu, Strelac nepromišljen, Jarac greši u ljubavi, Vodolija prezauzeta, Ribe u emotivnom zanosu.

Povoljan dan za razgovore, ugovaranja poslova, idejno planiranje, reorganizaciju, pregovore, ukratko za sve gde je dijalog od presudnog značaja, piše današnji dnevni horoskop. Mnogo poruka, telefoniranja, susreta oči u oči, sve s ciljem zadovoljenja i sebe ali i drugih, posebno onih koji predstavljaju svetlost u vašem životu, vaše Sunce. Međutim, Merkur je retrogradan, i to može da iskomplikuje stvari donekle…

Ovan

POSAO Ponekad kao da nemate dovoljno strpljenja ili vam nedostaje diplomatska nota u poslovnom dijalogu. Insistiranje na ličnim ciljevima mogu da poremete saradnički dogovor. LJUBAV U ljubavnom odnosu ne možete uvek dobiti sve što priželjkujete. Prihvatite partnerovu ideju ili susret sa jednom zanimljivom osobom. Nije sve onako kao što vam se čini. ZDRAVLJE Kontrolišite pritisak.
Dnevni horoskop za 9. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 9. avgust 2018.

Bik

POSAO Ne krijete svoje optimističko raspoloženje i delujete samouvereno pred osobom koja testira vaše profesionalne sposobnosti. Stalo vam je da se predstavite kao osoba od poverenja. LJUBAV Ograničite svoje emotivne želje ili očekivanja na neku razumnu meru. Ponekad imate suviše perfekcionisticke zahteve, bez obzira što vam je teško to i da prihvatite kao istinu. ZDRAVLJE Zadovoljavajuće.

Blizanci

POSAO U susretu sa saradnicima bolje je da ispoštujete listu prioriteta, nego da rizikujete u stvarima koje ne poznajete dovoljno. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima. LJUBAV Susret sa jednom osobom deluje pomalo zamorno ili ne odgovara vašim očekivanjima. Smišljeno tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. ZDRAVLJE Uzimajte vitamine…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.