Dnevni horoskop za 10. avgust 2018.
Dnevni horoskop za 10. avgust 2018.

Dnevni horoskop za 10. avgust 2018. Venera je u kvadratu sa Saturnom. Dve suprotnosti, nežna Venera u kombinaciji sa hladnim račundžijom Saturnom…

Kvadrat koji je težak za preživljavanje, nezgodan, donosi sa sobom apatiju, melanholiju, osećaj odbačenosti, usamljenosti, težine psotojanja…

S tim kreće i bujica straha od strane Saturna a s njom nesigurnost, nepoverenje, ljubomore. Teško vreme za parove, ali i za samce.

Saturn je retrogradan, uakzuje opet na prošlost, nešto tužno, neki događaj koji ste potisnuli iz straha da ne utiče previše na vas, ali on se javi povremeno, te od vaše snage ličnosti zavisi koliko ćete dozvoliti da na vas utiče i ispliva van, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Poslovni rizik u ovom trenutku predstavlja pogrešan izbor i donosi samo neko prividno olakšanje.

LJUBAV

Preterujete u svojim očekivanjima pred voljenom osobom. Partner ne želi da vam polaže sve svoje račune.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Dnevni horoskop za 10. avgust 2018
Dnevni horoskop za 10. avgust 2018

Bik

POSAO

Nalazite se u prilici da testirate svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Učinite sve što je u vašoj moći da ostavite dobar utisak.

LJUBAV

Jasno vam je da ne možete dobiti sve ono što emotivno priželjkujete, ali još uvek ne znate i na koji način biste mogli da uživate u svemu onome što imate.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Moguće je da se sve nalazi u vašim rukama, ali pod uslovom da reagujete u najboljem trenutku ili u skladu sa zajedničkim pravilima o uspešnom poslovanju.

LJUBAV

Ukoliko vas muče neke ljubavne dileme, razmislite šta čini glavni povod za vašu nesigurnost. Nemojte unapred optuživati svog partnera.

ZDRAVLJE

Hormonski problemi…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.