Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 8. avgust 2018: Strelac zavodi, Bik kreće ispočetka, Ribe...

Dnevni horoskop za 8. avgust 2018: Strelac zavodi, Bik kreće ispočetka, Ribe čeka poseban dan

94
0

Dnevni horoskop za 8. avgust 2018: Ovan napet, Bik kreće ispočetka, Blizanci pred važnim sastankom, Vodolija privlačna, Rak pod pritiskom, Lav nestrpljiv, Devica ide dužim putem, Vagi preti konkurencija, Škorpija ima jasan stav, Strelac zavodi, Jarcu se nakupilo, Vodolija pesimistična, a Ribe čeka poseban dan. Ovo je današnji dnevni horoskop za danas 08.08.2018. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Ono u čemu ste do sad bili najbolji je odraz vaše trenutne slike, koju imate u svom novčaniku. Situacija nije loša. Ljubav Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne pokušavajte da doprete do srca te osobe u toj meri u kojoj očekujete. Ovde se oseća veća doza slobode od očekivane. Zdravlje Povremena nervoza.

BIK

Posao Imali ste dovoljno razloga da okrenete novi list na svom poslovom planu. Neke aktivnosti vam nisu donosile neki veći profit. Ljubav Ne očajavate za osobom koja vam je okrenula leđa i ne pogoršavajte situaciju u kojoj se trenutno nalazite, jer neke kockice bi morale da se drugačije postave. Zdravlje Depresija na vidiku.

BLIZANCI

Posao Zakazujete bitan poslovni sastanak sa osobom koju cenite. Ne želite da vam nešto loše krene ovaj put pa ćete obratiti pažnju na sitne detalje. Ljubav Ukoliko ste još u mislima sa osobom od ranije nije loša ideja da se ovaj put pripremite za jednu posebnu priču, koju treba da dovršite. Zdravlje Odlično.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.