Home ASTRO Retrogradni Uran od 7. avgusta 2018. do 6. januara 2019. godine: Vreme...

Retrogradni Uran od 7. avgusta 2018. do 6. januara 2019. godine: Vreme da konačno budete ono što jeste i živite život kakav biste želeli da živite

99
0

Retrogradni Uran od 7. avgusta 2018. do 6. januara 2019. godine: Zašto mislimo da ne možemo? Zašto mislimo da drugi mogu, a nama nije dato? Zašto se suzdržavamo od promena koje mogu poboljšati kvalitet našeg života? Šta je to u nama što nas sprečava da se pomaknemo s mesta? Možda uskoro saznate. A da biste saznali, morate pogledati unutar sebe.

Kao što će se i Uran 7. avgusta zaustaviti na 2. stepenu Bika, tako i vi nakratko možete zaustaviti sebe u suludoj trci za obavezama, dužnostima, odustati od moranja i promotriti okove kojima ste se dobrovoljno okovali, uverenja zbog kojih potvrđujete nedostatak i nedovoljnost, emocije zbog kojih se tako lako predajete onome što nije dobro za vas, piše astrolog Julijana Oremović. Uran će biti retrogradan sve od 6. januara 2019. kada će s 28. stepena Ovna krenuti napred. Imate dovoljno vremena da vidite, revidirate, spoznate, razmislite, isplanirate. Uran je butnovnik, revolucionar, on neumoljivo traži progres i napredak, traži razvoj i rast na autentičnom putu. A autentičan put je tamo gde postoji ljubav. Kad radite nešto srcem to je vaš autentičan potpis. A često odustajemo od toga jer mislimo da nije moguće. Pogrešno nas uče, slušamo savete i komentare koji nas spuštaju. Vreme je da sve to uočite. Šta je za vas sloboda? Živeti od posla kojeg volite da radite? Prekinuti prijateljstvo s osobom koja vas guši i sputava? Stvoriti više vremena za sebe u danu? Delegirati obaveze? Odustati od udovoljavanja drugima? Više putovati? Shvatiti da smo mi i samo mi kreatori svog života? Šta vas to onemogućava da budete ono što jeste i živite život kakav biste želeli da živite? Otkrijte svoj osećaj slobode i individualnosti. Za početak pogledajte šta ste zaključali u svoj unutrašnji kavez? Zašto ste sami sebi potkresali krila? I kad se suočite s tom spoznajom, teško da ćete moći samo slegnuti ramenima. Biće to početak promene. Sve započinje svesnošću. Neke teme koje su vas zaokupljale u drugoj polovini maja ove godine, opet vam dolaze u fokus. Ima li išta u materijalnom svetu što je sigurno i izvesno od danas pa do kraja života? Verujte mi, nema… Sve se rastvara, menja, preobražava, nestaje, vraća se u drukčijem obliku. Zato je ponekad dobro odustati od slepe vezanosti za neke stvari, ljude, osećanja. Uživajte u njima dok su tu, a ako jednog dana i odu iz vašeg života, njihova ‘služba’ je završila. Stvara se prostor za nešto novo. Jedino sigurno što imate jeste odnos koji imate sami sa sobom. Zato prvo treba prevaspitati sebe, da biste stvorili ono što želite da živite i vidite u svom životu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.