Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 8. septembar 2016: Vaga trijumfuje, Jarac entuzijastičan, izazovi pred Škorpijom

Dnevni horoskop za 8. septembar 2016: Ovan suzdržan, Biku prija Devica, Blizanci teški, Raka i Strelca muči nesanica, Lavu potrebno opuštanje, Vodoliji proja druženje, a Ribe se odlično osećaju. Ovo je dnevni horoskop za danas 08.09.2016. godine, piše luftika.rs.

 

OVAN

Posao

Zadovoljni ste svojim poslovnim potezima pa danas upravo želite da sumirate utiske koji vam se postavljaju kao zadatak i odličan potez za dalji plan.

Ljubav

Ponašate se dosta suzdržano i ne želite da se osećate loše zbog toga i naravno da se partner ne oseća zapušteno koliko se zbog toga neki detalji malo štimaju za naredni period.

Zdravlje

Pazite na imunitet.

devojka

BIK

Posao

Loša percepcija od ranije za poslovnu stranu nestaje i morate da budete otvoreniji za neka sasvim nova očekivanja.

Ljubav

U vašem polje ljubavi Sunce još uvek sija pa ćete se u tom smislu i puniti ovom energijom ukoliko se budete zabavljali sa jednom Devicom.

Zdravlje

Više se krećite.

 

BLIZANCI

Posao

Imate odličan stav jer imate dovoljno iskustva za ono što vam se pruža kao izazov dana. Uzmite dovoljno vremena za sebe i svoje potrebe koje vam donose veći entuzijazam.

Ljubav

Isuviše ste teški partner da može da se oseti odlična priča i prilika za neko opuštanje. Budite svesni stave na polju ljubavi.

Zdravlje

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Smanjite unos slatkiša.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.