Ljubavni horoskop

Venera u Vagi je u sekstilu sa Saturnom u Strelcu od 4. do 10. septembra: Od vašeg podznaka zavisi šta će vam se dogoditi u emotivnom životu

Od 4. do 10.09.2016. Venera u Vagi u sekstilu sa Saturnom u Strelcu – Povoljno vreme je da učvrstite i stabilizujete svoje veze

 

Venera je u Vagi ovih dana znaku partnerstva, braka, udruživanja u povoljnom aspektu sa Saturnom u Strelcu. Ovih dana ćete imati mogućnost da učvrstite, unesete stabilnost i sklad, posvećenost, vernost u neku svoju vezu. Ovu su povoljni dani za veridbe i venčanja, jer donose trajnost kroz vreme i veze u kojima ima posvećenosti, ali i sklada u ljubavi, jer je Vaga znak harmonije i ravnoteže.

To se postiže najbolje sada i kroz taktičnost i strpljivost, koja pomaže u usklađivanju odnosa.

par

Ako vam je podznak u Ovnu, onda ćete u partnerstvu, braku moći da dođete do poboljšanja, do stabilizacije, pomirenja, produbljivanja odnosa i učvršćenja veze. Partner ili partnerka će biti taj koji će biti spreman da svojim ponašanjem i ljubavlju unosi veći sklad vezu.

Ako vam je podznak u Raku može doći do veće posvećenosti i stabilnosti, privrženosti u porodici, ljubavnoj vezi ili odnosu sa detetom.

Ako je u Blizancima, posebno drugoj dekadi u ljubavnoj vezi, koju je posebno dobro sada ako ste u vezi da se verite ili na neki način da jedno drugom obećanje ili se posvetite jedno drugome više nego do sada.

par

Osobama sa podznakom u Devici će ovaj tranzit delovati na finansije, zaradu. Realniji odnos prema novcu, a kod nekih i neke aktivnosti koje mogu da poboljšaju finansije, posebno ako su vezane za lepotu ili kreativnost.

Ako vam je podznak u Vagi stabilnost i osećaj ravnoteže pronaći ćete u sebi.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Ukoliko je podznak u Škorpiji onda može dođe do veće stabilnosti ili produbljivanja nekog prijateljstva.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.