venera u vagi je u sekstilu sa saturnom u strelcu od 4. do 10. septembra

Od 4. do 10.09.2016. Venera u Vagi u sekstilu sa Saturnom u Strelcu – Povoljno vreme je da učvrstite i stabilizujete svoje veze

 

Venera je u Vagi ovih dana znaku partnerstva, braka, udruživanja u povoljnom aspektu sa Saturnom u Strelcu. Ovih dana ćete imati mogućnost da učvrstite, unesete stabilnost i sklad, posvećenost, vernost u neku svoju vezu. Ovu su povoljni dani za veridbe i venčanja, jer donose trajnost kroz vreme i veze u kojima ima posvećenosti, ali i sklada u ljubavi, jer je Vaga znak harmonije i ravnoteže.

To se postiže najbolje sada i kroz taktičnost i strpljivost, koja pomaže u usklađivanju odnosa.

par

Ako vam je podznak u Ovnu, onda ćete u partnerstvu, braku moći da dođete do poboljšanja, do stabilizacije, pomirenja, produbljivanja odnosa i učvršćenja veze. Partner ili partnerka će biti taj koji će biti spreman da svojim ponašanjem i ljubavlju unosi veći sklad vezu.

Ako vam je podznak u Raku može doći do veće posvećenosti i stabilnosti, privrženosti u porodici, ljubavnoj vezi ili odnosu sa detetom.

Ako je u Blizancima, posebno drugoj dekadi u ljubavnoj vezi, koju je posebno dobro sada ako ste u vezi da se verite ili na neki način da jedno drugom obećanje ili se posvetite jedno drugome više nego do sada.

par

Osobama sa podznakom u Devici će ovaj tranzit delovati na finansije, zaradu. Realniji odnos prema novcu, a kod nekih i neke aktivnosti koje mogu da poboljšaju finansije, posebno ako su vezane za lepotu ili kreativnost.

Ako vam je podznak u Vagi stabilnost i osećaj ravnoteže pronaći ćete u sebi.

Ukoliko je podznak u Škorpiji onda može dođe do veće stabilnosti ili produbljivanja nekog prijateljstva.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.