Nedelja u kojoj smo otvara novo poglavlje života koje će biti aktuelno godinu dana…

 

Osetno olakšanje

Radimo, popravljamo, čistimo, uređujemo, pregovaramo, premišljamo se, razmišljamo, kritikujemo i možda sitničarimo na nebitnim detaljima? Devica je zadužena za sve navedeno, a koncentracija planeta i aspekata u njoj i ove nedelje ima najveći uticaj.

Ono što se bitno menja u našim životima od ove nedelje i što će obeležiti sledećih godinu dana je prelazak Jupitera iz znaka Device u Vagu. Olakšanje će biti osetno. Preterana sumnjičavost, nesigurnosti, glancanje, peglanje, kritikovanje i beskrajne provere provera, gube naboj jer Jupitera u Vagi zanima kako stojimo s odnosima, dogovorima, partnerstvom, ljubavi. Biće opsežan kada su te teme u pitanju.

horoskop

Da se razumemo, on ne donosi nužno med i mleko, iako je poznat kao dobrotvor među planetima, on stiska gas u kakvom god stanju nas zatekao, bila to eskalacija lošeg odnosa ili promena na bolje u stabilnu ili trajnu vezu.

Prava, beskompromisna veza

Ako čeznete za partnerom, ta žudnja će se s njime udeseterostručiti, odnosi i veze će tražiti pošten dogovor, ne kompromisno rešenje u kojem je neko zakinut nego doslovno poštenu igru u kojoj su svi zadovoljni ishodom, izgradnja takvog odnosa glavna je tema ovog tranzita.

Druženje će nam više značiti, povezivanje i udruživanje, čovek više nije ostrvo sam za sebe sledećih godinu dana, trebaju mu drugi.

par

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.