ASTRO

Jupiter u Vagi ove nedelje donosi dugoočekivano olakšanje i otvara novo poglavlje u životima svih

Nedelja u kojoj smo otvara novo poglavlje života koje će biti aktuelno godinu dana…

 

Osetno olakšanje

Radimo, popravljamo, čistimo, uređujemo, pregovaramo, premišljamo se, razmišljamo, kritikujemo i možda sitničarimo na nebitnim detaljima? Devica je zadužena za sve navedeno, a koncentracija planeta i aspekata u njoj i ove nedelje ima najveći uticaj.

Ono što se bitno menja u našim životima od ove nedelje i što će obeležiti sledećih godinu dana je prelazak Jupitera iz znaka Device u Vagu. Olakšanje će biti osetno. Preterana sumnjičavost, nesigurnosti, glancanje, peglanje, kritikovanje i beskrajne provere provera, gube naboj jer Jupitera u Vagi zanima kako stojimo s odnosima, dogovorima, partnerstvom, ljubavi. Biće opsežan kada su te teme u pitanju.

horoskop

Da se razumemo, on ne donosi nužno med i mleko, iako je poznat kao dobrotvor među planetima, on stiska gas u kakvom god stanju nas zatekao, bila to eskalacija lošeg odnosa ili promena na bolje u stabilnu ili trajnu vezu.

Prava, beskompromisna veza

Ako čeznete za partnerom, ta žudnja će se s njime udeseterostručiti, odnosi i veze će tražiti pošten dogovor, ne kompromisno rešenje u kojem je neko zakinut nego doslovno poštenu igru u kojoj su svi zadovoljni ishodom, izgradnja takvog odnosa glavna je tema ovog tranzita.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Druženje će nam više značiti, povezivanje i udruživanje, čovek više nije ostrvo sam za sebe sledećih godinu dana, trebaju mu drugi.

par

…nastavak na sledećoj stranici…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.