Dnevni horoskop za 7. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2017

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2017 Današnji dan jako miran, ne očekuju nas neki važniji aspekti, pa ćemo ga iskoristiti da se dobro odmorimo, posvetimo prvenstveno sebi i najbližim članovima porodice i zaboravimo na sve obaveze koje su iza i ispred nas.

Nadamo se da uživate u vikendu i da vas malo kiše koju su najavili neće oraspoložiti niti vam poremetiti planove.

Nemojte da se opterećujete ni sa čim što bi na trenutak moglo da vam donese teške ili tužne misli, neka vam misli danas budu okrenute samo lepim stvarima, događajima i prvenstveno ljudima, piše danasnji-dnevni-horoskop.com.

Uživajte u suboti, zaslužili ste odmor, makar da cele nedelje ništa niste radili, danas je dan za odmor i samo za odmor.

Horoskop po ciganskim kartama za oktobar 2017 Ovnovima težak emotivni period, Bikovi pad imuniteta, Blizanac ljubomoran, Rak ima dva udvarača…

Dnevni horoskop za 7. oktobar 2017 Bez značajnijih aspekata, čeka nas idealan dan za odmor
Dnevni horoskop za 7. oktobar 2017 Bez značajnijih aspekata, čeka nas idealan dan za odmor

 

Ovan

POSAO

Raspoloženje će vam biti na vrhuncu. Završićete jedan važan posao i to će vam uliti osećaj samopouzdanja. Važno je da osetite dodatnu psihološku, materijalnu ili emotivnu sigurnost.

LJUBAV

U susretu sa voljenom osobom slobodno izrazite pozitivnu stranu svoje ličnosti i potrebe koje imate. Budite dovoljno maštoviti i inspitativni u svakom
pogledu.

ZDRAVLJE

Nervozni ste.

Bik

POSAO

Odbićete da prihvatite nečiju uslugu koja vas obavezuje na partnerstvo pod određenim uslovima. Izbegavajte različite vidove ucenjivanja ili takmičarsku atmosferu koju nameće neko od saradnika.

LJUBAV

Smeta vam saznanje da partneru povremeno kao da nedostaje inspiracije, hrabrost ili iskrenost u izražavanju. Učinite nešto po tom pitanju kako biste promenili sadašnju poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Dobro.

Blizanci

POSAO

Ukoliko neko kritikuje vaše ideje ili ponašanje, pokažite da imate dovoljno sluha i prihvatite sve korisne sugestije. Važno je da poboljšate poslovni rejting.

LJUBAV

Potrudite se da u potpunosti ispoštujete dogovor koji imate sa svojim partnerom. Obratite pažnju na važne sitnice koje na indirektan način otkrivaju nečije namere.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.