Dnevni horoskop za 10. oktobar 2018

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2017 Peti dan oktobra je pred nama, zanimljiv i sa mnogo lepšim prognozama od jučerašnjih. Drugi deo dana će obeležiti konjukcija Venere i Marsa – lepe stvari za razliku od jučerašnjih, naročito što se ljubavnih odnosa tiče.

Dve lepe energije, pa kada se spoje… ništa sem uživanja ne može da se desi. Znate i sami kako da iskoristite ovu energiju, pa nećemo više o tome da pričamo, već samo da vas bodrimo da uživate u energiji ljubavi.

Pun Mesec u znaku Ovna, naravno kuliminacija i kraj prethodnog perioda, za neke početak novo perioda, sve zavisi od vaše svesti i misli…

Pročitajte i Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017 godine

Dnevni horoskop za 5. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 5. oktobar 2017

Očekujte smirenost, neki životni balans, onaj osećaj kada vam je sve potaman, pa ga iskoristite da se lepo odmorite, družite, komunicirate, zabavite… Lepo se i naspavajte pa sutra dočekajte petak puni elana, piše današnji dnevni horoskp!

Ovan

POSAO

Imate pomalo loš predosećaj u iščekivanju na rasplet nekih događjaja na poslovnoj sceni ili na susret sa određenim saradnicima. Zato, izbegavajte sumnjive ponude i eksperimentalne situacije.

LJUBAV

Posvetite pažnju nekim porodičnim temema ili osobi koja ume da deluje vrlo pozitivno na vaše raspoloženje. Trenutno vam je potrebno ne samo nečije prisustvo, već i emotivna podrška.

ZDRAVLJE

Napetost.

Bik

POSAO

Neko osporava vaše ideje ili uticaj koji imate u poslovnim krugovima. Budite promišljeni i nemojte dozvoliti da se to negativno odražava na vaše raspoloženje.

LJUBAV

Iznenadite voljenu osobu ne neki nesvakidašnji način. Ako imate dovoljno mašte, sve je moguće promeniti u pozitivnom pravcu. Nema razloga da odustajete od svojih dobrih namera.

ZDRAVLJE

Kontrolišite pritisak.

Blizanci

POSAO

Na vama je da opravdate svoj poslovni ugled ili poverenje u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki psihološki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja.

LJUBAV

Pokažite da imate dovoljno poverenja u blisku osobu posebno kada se to od vas očekuje. Ne zaboravite da prvi utisak ume lako da prevari. Oslonite se na svoja osećanja.

ZDRAVLJE

Pad imuniteta.

Rak

POSAO

Ponekad vam nedostaje samopouzdanje i samisao za praktičnom orijentacijom, ali uvek postoji neko zaobilazno rešenje. Obratite pažnju na nove informacije.

LJUBAV

Dobra volja ponekad čuda čini i deluje snažno. Dovoljno je da vidite osmeh zadovoljstva na licu drage osobe kako biste osetili novu kreativnu inspiraciju ili zanos.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.