Dnevni horoskop za 3. april 2018.
Dnevni horoskop za 3. april 2018.

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2017. Sredina nedelje, bar radne, nam je došla, a obeležiće je jedan ne tako lep aspekt, konjukcija Venere sa Marsom, koja bi mnoge veze mogla da dovede u pitanje.

Danas je dan tokom koga treba dobro da pripazite šta pričate, više puta da razmislite pre nego što bilo šta kažete.

Naročito sa osobama koje vam najviše znače (bračni i emotivni partneri, dobri prijatelji, porodica) pošto bi sa njima bilo kakav problemčić mogao da postane stvar preko koje se ne može preći, piše današnji dnevni horoskop.

Ovaj aspekt deluje na sve planove, sve odnose, pa se pripazite i onih poslovnih odnosa, da ni tu ne dozvolite sebi da nešto zabrljate.

Danas se posvetite poslu, pobegnite od ozbiljnih tema sa partnerom, radite, mislite na svoj posao i ono što vam on donosi… Za ljubav i komunikaciju ćemo sačekati neki bolji dan.

Ovan

POSAO

Umećete da prilagodite svoje interese prema osnovnim kriterijumima i da se izborite za bolje uslove, a to vam je baš potrebno.

LJUBAV

Psihološka faza kroz koju prolazite ima pozitivan uticaj na vaš ljubavni život, iako vam možda neke stvari teško idu, držite se, to je za vaše dobro.

ZDRAVLJE

Problemi sa zglobovima.

Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017. godine Ljubavne dileme, strasti i emotivna dinamika – evo kakvu nam ljubavnu priču mesečni horoskop predviđa za oktobar 2017!

Dnevni horoskop za 4. oktobar 2017

Bik

POSAO

Stalo vam je da odložite susret sa osobom koja od vas očekuje konkretne odgovore ili određeni ustupak u poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Delujete uznemireno zbog različitih dilema, ali partner ima dobru ideju i ume da vas oraspoloži. Uživajte uz svog partnera!

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Blizanci

POSAO

Opterećeni ste različitim slutnjama koje remete vašu koncentraciju. Teško prikrivate svoje nezadovoljstvo u susretu sa saradnicima.

LJUBAV

Izbegavajte princip emotivnog kažnjavanja ili rivalstva. Oprostite svom partneru na malim greškama, svako ih pravi, zar ne?

ZDRAVLJE

Pad imuniteta…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.