Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 31. jul 2018. Inkonjunkcija RXMerkura i RXPlutona donosi dan pun burnih događaja, straha i nemira.

Vaga

POSAO

Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.

LJUBAV

Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop za 1. avgust 2018. Mars prilazi egzaktnom kvadratu sa Uranom, Mesec prolazi Marsovim znakom Ovna, što će većini doneti stres, nervozu i nemir

Dnevni horoskop za 31. jul 2018

Dnevni horoskop za 31. jul 2018

Škorpija

POSAO

Nečije usluge za vas imaju visoku cenu i zato tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska.

LJUBAV

Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike.

LJUBAV

Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.