Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 31. jul 2018. Inkonjunkcija RXMerkura i RXPlutona donosi dan pun burnih događaja, straha i nemira.

Vaga

POSAO

Ne verujte u nečije procene o novim događajima na poslovnoj sceni ili u priče koje nemaju dobro pokriće. Insistirajte na utvrđenim činjenicama i pojačajte stepen kontrole u saradničkim relacijama.

LJUBAV

Vaše raspoloženje deluje vrlo podsticajno na voljenu osobu. Očekuju vas prijatni događaji koji odgovaraju zajedničkim potrebama.

ZDRAVLJE

Nalazite se u sjajnoj formi.

Dnevni horoskop za 1. avgust 2018. Mars prilazi egzaktnom kvadratu sa Uranom, Mesec prolazi Marsovim znakom Ovna, što će većini doneti stres, nervozu i nemir

Dnevni horoskop za 31. jul 2018

Dnevni horoskop za 31. jul 2018

Škorpija

POSAO

Nečije usluge za vas imaju visoku cenu i zato tražite jednostavnije poslovno rešenje ili povoljniju varijantu. O svemu dobro razmislite jer nema potrebe da donosite zaključak na osnovu prvog utiska.

LJUBAV

Partner ima pravo na svoj izbor, čak i kada ne postoje slična interesovanja ili definisani prioriteti u zajedničkom životu.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Strelac

POSAO

Zaokupljeni ste idejama koje treba da vam omoguće brži ili lagodniji poslovni uspeh. Preterujete u svojoj želji da ostavite veliki utisak na saradnike.

LJUBAV

Ne možete da se pomirite sa trenutnom situacijom. Delujete vrlo provokativno na svog partnera, ali ne postižete željeni efekat.

ZDRAVLJE

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Hronične tegobe…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.