Dnevni horoskop za 30. jul 2018
Dnevni horoskop za 30. jul 2018

Dnevni horoskop za 30. jul 2018. Ovnove muči nesporazum na poslu, Bik napet, Blizanac samouveren, Rak pronicljiv.

Danas je moguće da ćete povrediti nekoga ili sami biti povređeni od strane veoma drage osobe, veoma značajne u važem životu.

Nošeni snagom erupcije, usput ćete zakačiti i neke druge stvari u vašem životu, te će sve da krene u smeru zavisno od vašeg znaka. Zemljanim znakovima teći će uglavnom sve po propisu, očekivano, dok će ostali znakovi morati da se pomuče, neki manje, neki više, piše današnji dnevni horoskop

Veče provedite odmarajući. Ovo je buran period i odmor vam je itekako potreban.

Ovan

POSAO

Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.

LJUBAV

Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

Dnevni horoskop za 30. jul 2018

Bik

POSAO

Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.

LJUBAV

Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.

ZDRAVLJE

Napetost.

Blizanci

POSAO

Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.

LJUBAV

Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.