Dnevni horoskop za 31. jul 2018
Dnevni horoskop za 10. april 2019

Dnevni horoskop za 31. jul 2018. Ovo su dani kada je aktuelna inkonjunkcija RXMerkura i RXPlutona an nebu i kada se dešavaju burni događaji koji diktiraju atmosferu, mediji iz sata u sat prenose sve aktuelno a sve je mahom iz sfere nedozvoljenog, kriminalnog, korumpiranog, dosta je straha u vazduhu, nemir se uselio u ljude.

Međutim, uvek posle zone mraka izbijamo na svetlost dana, pa tako će biti i ove nedelje. iako je današnji dan jedan u nizu onih koji se teže preživljavaju, zapamtite da sve što s edešava jeste lekcija u životu, te tako iz svega izvlačite pouke, piše današnji dnevni horoskop.

Obratite pažnju na zdravlje danas i narednih dana. Iscrpljenost zbog stresa značajno umanjuje snagu imuniteta.
Svako dobro svima.

Ovan

POSAO

Neko ne ispunjava sva vaša očekivanja u poslovnom dogovoru. Ali, potrebno je da uložite određeni napor kako biste prevazišli trenutni nesporazum. Na kraju, shvatićete da sve ima svoju cenu.

LJUBAV

Potrebno je da se suočite sa svojim zabludama o emotivnim ulogama. Ponekad lepe želje ostaju na nivou maštanja o stvarima koje su vam nedostupne zbog pogrešnih procena.

ZDRAVLJE

Obratite pažnju na ishranu.

Dnevni horoskop za 1. avgust 2018. Mars prilazi egzaktnom kvadratu sa Uranom, Mesec prolazi Marsovim znakom Ovna, što će većini doneti stres, nervozu i nemir

Dnevni horoskop za 31. jul 2018
Dnevni horoskop za 31. jul 2018

Bik

POSAO

Ideje koje vam neko predlaže predstavljaju delimično rešenje i zato odustajete od poslovne saradnje. Nemojte dozvoliti da vas neko optužuje za poslovni gubitak.

LJUBAV

Maštovitost deluje efikasnije od nekih autoritativnih metoda koje koristite. Potrudite se da obradujete svog partnera na neobičan način.

ZDRAVLJE

Napetost.

Blizanci

POSAO

Delujete imperativno i verujete u ličnu procenu i zato kategorično odbijate nove pregovore ili savet koji vam upućuju bliski saradnici. Ipak, nemojte preuveličavati svoje profesionalne mogućnosti.

LJUBAV

Teže nego obično kontrolišete svoje emotivno raspoloženje. Prihvatite partnerovu ideju jer nema razloga da se protivite nečijoj volji.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.