Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 28. maj 2018: Rak voli da dominira, Devica emotivno...

Dnevni horoskop za 28. maj 2018: Rak voli da dominira, Devica emotivno uzdrmana, Bik dosledan

86
0
Dnevni horoskop za 15. avgust 2020.
Dnevni horoskop za 15. avgust 2020.

Dnevni horoskop za 28. maj 2018: Ovan se oseća slobodno, Bik dosledan, Blizanci dosledni, Lav opterećen, Devica emotivno uzdrmana, Vaga vodi tuđu brigu, izliv emocija za Škorpiju, Strelac ne želi da se kocka s tuđim emocijama, Jarac u pripravnosti, Vodolija pomirljiva, a Ribe imaju hroničnih problema. Ovo je današnji dnevni horoskop za 28.05.2017. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Danas osećate veliku slobodu i ne morate da se povinujete drugim ljudima sve dok ne uvidite da se neke bitne stvari ne dese u skorije vreme. Morate da se otvorite na segmentu posla dovoljno dobro i da budete u dobrom stavu trenutno, koji vam se protežira da bi mogli da se postavite u boljem svetlu. Ljubav Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju ne dozvoljavajte nekome da vam sruši snove samo zbog toga što se neke stvari trenutno ne dopuštaju, kada je u pitanju zauzeta osoba. Zdravlje Povremeno se opuštajte. Dnevni horoskop za 28. maj 2018

BIK

Posao Pokazujete više entuzijazmna nego obično. Morate da vodite računa kome se obračno otvoreno izjašnjavate jer nisu vam svi prijatelji. Morate da vodite računa i o svojim finansijama jer uviđate mnogo lošiji tretman kroz vreme i ne dozvoljavate sebi veći propust u svakom slučaju. Ljubav Ostajete dosledni starom partneru i nećete imati emotivne zalete sa drugom osobom. Morate da se povremeno distancirate od nekih neprijatnosti ali za kratko. Zdravlje Solidno ovaj put.

BLIZANCI

Posao Nećete žaliti za propuštenim stvarima koje ste imali u toku prethodnog perioda, morate da ostanete u onom ambijentu u kome ste trenutno. Moraćete mnogo više da se povinujete trenutnoj situaciji nego što ste mislili. Pokušajte da se domognete bolje solucije ovaj put. Ljubav Na neke segmente ne morate da računate jer su se stvari drastično promenile. Pokušajte da budete dosledni svojim emocijama jer ne morate da se opraštate od trenutne situacije. Zdravlje Neki problemi od ranije mogu da se ponove.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.