Muškarci iz ova 4 znaka najviše usrećuju žene

Ako veruješ zvezdama, neki horoskopski znakovi manje, a neki više usrećuju svoje partnerke…

Kad je reč o ljubavi, često (bez obzira verujemo li tome ili ne) proverimo „šta je on u horoskopu“. Preispitujemo hoćemo li odgovarati jedno drugome, jesmo li kompatibilni, kakva mu je ličnost, kakva nam je budućnost. Ako je rođen u jednom od ovih horoskopskih znakova, velika je verovatnoća da će te maziti i paziti…

Vaga

Ako je tvoj partner rođen u znaku Vage, očekuje te harmonična i uravnotežena veza (naravno, ako i ti malo pridoneseš tome). Vage se posvećuju svom partneru, pažljivi su, puni razumevanja i nikad ne prave dramu ni od čega. Uvek razumieu probleme drugih – i spremni su da nesebično pomognu.

Rak

Rakovi su rođeni za veze. Vole dom, porodicu i radije će sebi nešto uskratiti kako bi mogli da usreće drugoga. Rođeni u znaku Raka daju vezi potpuni osećaj sigurnosti. Nikad neće prevariti partnera jer im je vernost izuzetno bitna. Rakovi su jako romantični i kad se odluče za jednu osobu – onda je to jako velika ljubav.

Muškarci iz ova 4 znaka najviše usrećuju žene

Bik

Rođeni u znaku Bika idealni su partneri za dugačke veze. Vole blizinu i harmoniju. Umesto noćnih provoda radije će provesti romantično veče s najdražom – najbolje ako sami nešto skuvaju te uz čašu finog vina. S Bikovima možeš razgovarati o svemu – rođeni u tom znaku puni su razumevanja i ne sude rado o drugima.

Lav

Lava najpre moraš ukrotiti – ali kad ga jednom staviš na uzicu, potom je tvoj partner za ceo život. Rođeni u znaku Lava su vrlo privržene i verne osobe – ali tek kad se odluče za jednu osobu. Doduše, jako su izbirljivi – zbog toga se ne opuste odmah potpuno. Samo kad je u pitanju velika ljubav.

miss7.24sata.hr

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.