Pun Mesec u Strelcu 29. maja 2018
Pun Mesec u Vagi 19. aprila 2019

Pun Mesec u Strelcu 29. maja 2018: Svi sada možemo da se radujemo druženju, raznim susretima i buđenjima u novom životnom duhu. Stepen 8 je stepen Škorpije koja ima vatrenu energiju pa će uz pomoć Strelca ovaj pun Mesec biti dosta tolerantan, optimističan i druželjubiv. Vrlo je izražena želja za komunikacijom, druženjem u prirodi uz neku reku, roštilj, vatricu sa porodicom, nekim kolegama, novim upoznavanjima i druženjima. Vatreni i vazdušni znaci bi mogli ispoljavati radost, spontanost i osećanja puna raspoloženja. Pojedini vodeni i zemljani znaci bi mogli izaći iz svoje uzdržanosti dok se Device i Ribe posvećuju nekim nezavršenim poslovima pa je najbolje da im se sklonite sa puta da im ne smetate.

Pun Mesec na 8. stepenu Strelca će biti u kvadratu sa Neptunom, a ovaj aspekt daje nervozu, pogrešan izbor, nezadovoljstvo, napade besa, nemire, promene na ekonomskom planu, razočarenja, podmićivanje, krizu sa osećanjima, zdravstvene probleme, piše astrolog Željka Knežević.

Kako će pojedinačni znaci provesti ovaj vatreni pun Mesec ?

OVAN

Vrlo dinamičan period oko punog Meseca. Nekima se iznenada dešavaju dobri periodi za polaganje ispita i, kako je u lepom aspektu sa vašom planetom Marsom, onda se razmišlja i planira šta i kako u budućnosti i kojim putem napred. Pojedini Ovnovi mogu biti i jako osetljivi na ovaj Pun Mesec pa imajte u vidu da će to trajati samo par dana.

Pun Mesec u Strelcu 29. maja 2018

BIK

Poznata je vaša strpljivost a ovog puta bi trebalo dobro razmisliti da li treba da potpišete neki dugoročni sporazum za posao i koliko će se vama sve to isplatiti? Dobro proverite! Kada je posao u pitanju, bez obzira da li je dugogodišnji partner u pitanju ili neka nova ponuda, ne žurite već dobro razmislite da li vi to zaista želite?

BLIZANCI

Odlična prilika za neko slavlje, bio to vaš rođendan ili neki drugi povod, vredi se družiti i proslaviti. Odlična pozicija Marsa vam na duži period daje dobru energiju i olimpijsku snagu dok narednih par dana ipak budite malo i skromni.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.