Dnevni horoskop za 17. decembar 2020
Dnevni horoskop za 17. decembar 2020

Dnevni horoskop za 27. mart 2018. Prošao je ponedeljak, odmah ćemo da se osetimo malo manje napeto, a danas se Mesec okreće znaku Lava, pa možemo da se bacimo na poslove, napredak, zaradu…

Pošto na privatnom planu danas neće cvetati ruže, osećaćete se nekako i bezvoljno, uplašeno, bez podrške od najbližih, onda se lepo okrenite poslu i svojim planovima.

Ne dozvolite da stres utiče na vas, baš naprotiv, dobrim radom se izborite sa svim što vas priteže ovih dana. Odličan je dan za planiranje budućnosti, a ta budućnost možda donese i nešto bolje od svega što ste za sebe zacrtali, zato planirajte.

Kao što rekosmo, na emotivnom planu danas neće cvetati ruže pa gledajte da se što više osamite ili angažujete na nečemu što će vam oduzeti vreme, a bez puno potrebe za pričom i diskusijama. Noće pred nama će izmeniti sve.

Miran i uspešan dan vam želimo, piše današnji dnevni horoskop.

Dnevni horoskop za 28. mart 2018. Ovnu se smeška sreća na ljubavnom planu, Bik rastrzan na više frontova, Blizanci u dilemi…

Dnevni horoskop za 27. mart 2018.
Dnevni horoskop za 27. mart 2018.

Ovan

POSAO

Saradnici deluju pozitivno na Vaše raspoloženje, imate dovoljno energije da se angažujete na različitim stranama. Osećaj poslovne afirmacije i uspeha,
treba dodatno da Vas motiviše na akciju i pozitivne promene u privatnom životu.

LJUBAV

Ukoliko ste slobodni, planirajate ljubavni susret ili neki izlazak u društvu. Prijace Vam romantična zabava u dvoje. Uživajte u lepim stvarima.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Bik

POSAO

Dopadaju Vam se nečije poslovne ideje, ali još uvek niste sigurni u konačan ishod. Smišljeno odlažete trenutak za zvanično izjašnjavanje pred saradnicima i ostavljate otvorenu mogućnost za dodatnu proveru.

LJUBAV

Nema razloga da sumnjate u nečije emotivne namere zato što Vam nedostaju sve informacije. Nemojte potiskivati svoja osećanja u drustvu osobe koju dobro poznajete.

ZDRAVLJE

Uzimajte vitamine.

Blizanci

POSAO

Pokušavate da nametnete svoj uticaj u društvu saradnika. Međutim, postoje neke situacije koje kao da prevazilaze Vaše profesionalno iskustvo.

LJUBAV

Raduje Vas nečije ponašanje i iskreni gest pažnje koji Vam se upućuje. Partner ume da Vas oraspoloži na pravi način ili da Vas rastereti od suvišnih briga.

ZDRAVLJE

Odlično se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.