Dnevni horoskop za 7. april 2018
Dnevni horoskop za 19. novembar 2018

Dnevni horoskop za 28. mart 2018. Dan sličan jučerašnjem. I dalje dobar da se samo ćuti i radi, a za druge aktivnosti ćemo da sačekamo još koji dan.

Mesec i dalje u znaku Lava, i dalje možemo dobro da radimo, planiramo, guramo napred, samo se danas sklonite svih razgovora, naročito prepirki bilo koje vrste sa onima iznad vas, piše današnji dnevni horoskop.

Mogli biste da ih uvredite, bez ikakvog razloga, pa da ni krivi ni dužni nastradate, poslovno naravno. Planirajte, kao što rekosmo, ali novčanik i kartice držite u džepovima, nije naš najbolje vreme za ulaganja i trošenje teško stečenog novca. Oni koji imaju sreću da sarađuju sa nekim strancima imaće jako dobar period, koji će uskoro i da naplate, pošteno.

Što se ljubavi tiče, oni koji su u stabilnim vezama osećaće se spokojno, a oni koji su tek ušli u veze ili imaju nekih problemčića i nesuglasica sa partnerom, mogli bi da imaju malo teži dan. Pripazite se, prihvatite kritike, ne ulazite u polemiku. Veče najbolje provesti pred TV-om ili u laganoj prolećnoj šetnji.

Dnevni horoskop za 28. mart 2018.
Dnevni horoskop za 28. mart 2018.

Ovan

POSAO

Nedostaju Vam odredjeni diplomatski maniri i više taktičnosti u susretu sa saradnicima, nesmotreno otkrivate više detalja nego što je potrebno. Ipak, nema razloga da Vas neko optužuje za neuspeh u poslovnim pregovorima.

LJUBAV

Čini Vam se kako uzalud razmišljate o nekom romantičnom susretu ili o pogrešnoj osobi, koja nije u Vašem emotivnom dometu. Očekuje Vas prijatno iznenađenje.

ZDRAVLJE

Posetite stomatologa.

Bik

POSAO

Angažovani ste na različitim stranama, ali sve ima svoju zdravu granicu izdržljivosti i pozitivnih mogućnosti. Racionalnije koristite svoju energiju, jer radna terapija ima pozitivne efekte samo pod odredjenim uslovima i u sklopu ličnih mogućnosti.

LJUBAV

Ponekad postavljate velike zahteve pred voljenu osobu. Nema potrebe da se osećate nesigurno i da potiskujete istinu u ljubavnom dijalogu.

ZDRAVLJE

Glavobolja.

Blizanci

POSAO

Nalazite se pred novom dilemom, da li se neko poigrava Vašim poverenjem ili je po sredi izvesni nesporazum koji treba prihvatiti kao prolaznu fazu u poslovnom pregovoru. Ipak, nema razloga da suviše rizikujete ili da eksperimentišete.

LJUBAV

Stvari koje po Vašem mišljenju izgledaju interesantno, partner posmatra sa odredjenom dozom nepoverenja ili odbijanja. Imate drugačija vidjenja.

ZDRAVLJE

Niste u kondiciji…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.