Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 23. mart 2019. Ovnovima nedostaje organizacija, Bik uspešan, Blizanac...

Dnevni horoskop za 23. mart 2019. Ovnovima nedostaje organizacija, Bik uspešan, Blizanac trpi kritike, Rak dobro, Lava sputavaju na poslu

121
0
Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 23. mart 2019. Danas Mesec ulazi u znak Škorpiona. Biće ovo dan vraćanja u neke potisnute stvari i osećanja, prisećanje davnih događaja, želećete da se oslobodite stvari koje ste silom potisnuli ali vam i dalje pritiskaju um.

Ovaj Mesec umnogome pomaže u tome, rešava vas muka i nedaća jer je isceljujući. UKoliko vi nemate problema koji vas tište, budite humani i pomozite danas onima kojima je pomoć neohodna, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere. LJUBAV Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti. ZDRAVLJE Proverite krvnu sliku.

Bik

POSAO Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom. LJUBAV Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate. ZDRAVLJE Odlično.
Dnevni horoskop za 23. mart 2019.
Dnevni horoskop za 23. mart 2019.

Blizanci

POSAO Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine. LJUBAV Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje. ZDRAVLJE Hronične tegobe.

Rak

POSAO Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj. LJUBAV Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti. ZDRAVLJE Dobro se osećate…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.