Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 21. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 23. mart 2019. Danas Mesec ulazi u znak Škorpiona. Biće ovo dan vraćanja u neke potisnute stvari i osećanja, prisećanje davnih događaja, želećete da se oslobodite stvari koje ste silom potisnuli ali vam i dalje pritiskaju um.

Ovaj Mesec umnogome pomaže u tome, rešava vas muka i nedaća jer je isceljujući. UKoliko vi nemate problema koji vas tište, budite humani i pomozite danas onima kojima je pomoć neohodna, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Potrebno je da se pravilno organizujete i da uskladite svoja interesovanja, kako biste ostvarili različite ciljeve. Dozvolite sebi i određenu dozu prepotencije, sa namerom da ostavite pozitivan utisak na poslovne partnere.

LJUBAV

Postupite po svojoj savesti i nemojte ignorisati nečije želje. Pokažite da posedujete i one posebne manire koji otkrivaju emotivnu stranu Vaše ličnosti.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Bik

POSAO

Novi poslovno-finansijski uspeh deluje kao veliki podsticaj i na Vašu okolinu. Ne želite da Vas neko usporava u poslu i da Vas zamara opširnom pričom.

LJUBAV

Potrudite se da ostvarite svoje emotivne namere ili da pridobijete nečiju naklonost. Upotrebite svoj šarm, ali i ono dragoceno »zrno razuma« koje imate.

ZDRAVLJE

Odlično.

Dnevni horoskop za 23. mart 2019.
Dnevni horoskop za 23. mart 2019.

Blizanci

POSAO

Neko Vas kritikuje ili pokušava da predstavi Vaše ideje u negativnom kontekstu. Za sada je teško utvrditi pravu istinu u saradničkim redovima, ali Vaši poslovni ciljevi se bitno razlikuju u odnosu na mišljenje većine.

LJUBAV

Nema potrebe da se ponašate previše tajanstveno pred bliskom osobom, jer na takav način podstičete novu sumnju i udaljavanje.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Rak

POSAO

Ulažete ogromnu energiju, ali izostaje očekivani uspeh i veliki utisak koji želite da ostavite na svoju okolinu. Neko drugi prisvaja veći deo rezultata i ignoriše Vaš uticaj.

LJUBAV

Planirajte susret sa osobom koja može da zadovolji Vaše emotivne potrebe, prepustite se nekom od onih lepih trenutka inspiracije i radosti.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.