Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 22. mart 2019. Ovnovi, ne rizikujte na poslu, Bikovima...

Dnevni horoskop za 22. mart 2019. Ovnovi, ne rizikujte na poslu, Bikovima posao ide od ruke, Blizancima škripi u ljubavi, Rak ambiciozan

64
0
Dnevni horoskop za 22. mart 2019.
Dnevni horoskop za 22. mart 2019.

Dnevni horoskop za 22. mart 2019. Miran dan ovoga petka. Mesec u znaku Vage teži atmosferi koja je ugodna udvoje, romantična, skladna.

Voljena osoba neka danas bude vaš izbor društva, nije dan pogodan za veće skupove i dešavanja, već je najbolje biti jedan na jedan. Potrebno vam je oboma da se posvetite svom odnosu i uživate jedno u drugome.

Želimo vam ugodan dan, piše današji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO Postoje različita mišljenja medju saradnicima, najbolje je da udružite svoje interese sa proverenim partnerima. Zona poslovnog rizika se ne preporučuje kada postoji niz okolnosti koje ne poznajete dovoljno, budite razumni i promišljeni. LJUBAV Trenutno nemate veliki uticaj na blisku osobu, ali to Vas neće sprečiti da donesete odluku u zajedničko ime. Želite da dominirate u odlučujućim momentima. ZDRAVLJE Prijaće Vam opuštanje i psiho-fizička relaksacija.

Bik

POSAO Skoro sve što zamislite umete i da ostvarite na dobar način. Prihvatite različite mogušnosti poslovnog izražavanja i udružite svoje interese sa uticajnim saradnicima. LJUBAV Važno je da osećate emotivnu inspiraciju u susretu sa bliskom osobom. Priuštite sebi i svom partneru sve što Vam prija u granici lepih želja i realnih mogućnosti. ZDRAVLJE Dobro se osećate.
Dnevni horoskop za 22. mart 2019.
Dnevni horoskop za 22. mart 2019.

Blizanci

POSAO Pozitivni uzori mogu da Vam posluže kao dobro rešenje za neke sporne situacije. Ugledajte se na nekog ko ima više znanja ili iskustva za poslovne pregovore. LJUBAV U odnosu sa voljenom osobom nije sve onako kao sto biste želeli, ali sve je moguće poboljšati uz veću dozu iskrenosti i uzajamnog razumevanja. Ublažite svoje kriterijume ZDRAVLJE Izbegavajte neke stresne situacije.

Rak

POSAO Imate raznovrsna interesovanja, ali ne možete da se opredelite za najbolje rešenje. U želji za ličnim dokazivanjem učinićete ono što drugi ne mogu, prevagnuće Vaša ambiciozna potreba da zasenite svoju okolinu. LJUBAV Previše emotivnog uzbudjenja deluje provokativno na Vašeg partnera. Dozirajte svoje emocije i strasti u skladu sa zajedničkim aspiracijama. Dominacija nije uvek i najbolji izbor. ZDRAVLJE Važno je da pravilno usmeravate svoju enegiju…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.