Dnevni horoskop za 21. oktobar 2019: Blizanac čeka važne vesti, Vaga se oslobađa kočnica iz prošlosti, Jarac flertuje
Dnevni horoskop za 21. oktobar 2019: Blizanac čeka važne vesti, Vaga se oslobađa kočnica iz prošlosti, Jarac flertuje

Od kada smo ušli u mart mesec 2019. godine imali smo uplive različitih energija. Osećali ste se srećno, pa zbunjeno, tužno, pa ushićeno. Ali, ako uspete da kanališete energiju ispravno, tada je moguće da lako preživite mart, bez osećaja iscrpljenosti.

Ako prihvatite događaje koje vam mart donosi, očekujte velike promene u svom životu. Ovaj period donosi nove početke.

Treći po redu Super Mesec stigao nam je u noći između 20. i 21. marta. Zato ćemo osetiti ogromnu količinu energije koja će vas nositi ovih dana. Pun Mesec će se se dogoditi za vreme prolećne ravnodnevnice, za srbijadanas piše Ivana Paunović 

Prolećna ravnodnevica – na latinskom ekvinocijum znači “jednaka noć” – donosi ravnotežu na nebu kao što dan i noć traju otprilike isto. Takođe, to označava i promenu godišnjih doba, tako da se završava zima i počinje proleće.

Od ulaska Sunca u Ovna, počinje nova astrološka godina: evo šta nam donosi početak proleća i vladavina punog Meseca!
Od ulaska Sunca u Ovna, počinje nova astrološka godina: evo šta nam donosi početak proleća i vladavina punog Meseca!

Od dana kad 20. marta Sunce uđe u Ovna, time počinje nova astrološka godina.

Pun Mesec će nas usmeriti ka buđenju. Fokus će biti na odnosima. Biće promena u emotivnim, poslovnim, roditeljskim, prijateljskim i svim drugim. Shvatićete da treba nešto da menjate i da je vreme za novi početak.

To je najbolje vreme za korenite promene, kako biste poboljšali vaša prijateljstva i razvili nove odnose sa svojim kolegama na poslu. Novi stavovi takođe mogu pomoći da rešite problematične odnose sa svojim prijateljima ili ukućanima.

Pun Mesec je u Vagi, ona će doneti ravnotežu u vašim vezama. Emotivno ćete biti osetljivi, promenljivog raspoloženjai i bolešljivi. Međutim, ovu fazu možete iskoristiti na pozitivan način i tako postati bliži sa svojim partnerima i sa ostalima. Shvatićete koliko vam znače roditelji, braće, sestre, deca, emotivni partner i prijatelj koji vas podržava kada vam je najteže.

Ako imate neki odnos koji vas guši, opterećuje i neosećate se prijatno, onda je vreme da se malo udaljite od te osobe. Da biste dobili savršenu ravnotežu između starog i novog, morate odbaciti neke od beskorisnih predmeta.

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.