Home ASTRO Horoskopski znaci u braku: Blizanac osobenjak, Ovan sebičan do bola, Lav je...

Horoskopski znaci u braku: Blizanac osobenjak, Ovan sebičan do bola, Lav je idealan partner, Devica traži sigurnost i red

167
0
Horoskopski znaci u braku
Horoskopski znaci u braku

Znakovi Zodijaka se različito ponašaju u braku, a ovaj tekst će vam otkriti sve njihove vrline i mane

Svako od nas teži sreći u ljubavi, a brak je institucija u koju treba uložiti dosta truda da bi opstao, pišu Stil/24 Sata.Hr. Evo kako se horoskopski znakovi ponašaju u bračnoj zajednici.

Ovan

Pripadnici ovog znaka obično su dobri supružnici. Njihova ljubav ne bledi, a strast i entuzijazam prirodno unose u brak. Spontani su u svakodnevnim obavezama pa s njima nije dosadno, a jedini problem se javlja ako pomisle da partneru po svojim merilima nisu na prvom mestu. Tada postaju sebični i ljubomorni. Zlatno pravilo Ovnova u braku je da pružaju onoliko koliko im se i samim daje.

Bik

Kako ih u životu vodi ideja stvaranja ugodnog i stabilnog okruženja, pripadnici ovog znaka to čine i traže i u braku. S njima kao supružnicima teško da će vas snaći situacija u kojoj nećete znati šta da preduzmete i definitivno su ljudi na koje se možete osloniti. Jedino na šta su Bikovi izuzetno osetljivi je mogućnost prevare, pa često reaguju posesivno.
Horoskopski znaci u braku
Horoskopski znaci u braku

Blizanci

Oni s lakoćom ostvaruju dubok i povezan bračni odnos, a partneru pružaju sve kako bi ga usrećili. Nisu sledbenici društvenih normi i spremni su da se o svemu dogovore se s partnerom, a najvažnije im je da im se poklanjaju ljubav i pažnja. Kako ne vole rutinu, ponekad će i u trenucima dosade provocirati svađe kako bi došlo i do strastvenih pomirenja.

Rak

Pripadnici ovog znaka su kao stvoreni za brak, jer im njihova emotivna priroda nalaže stvaranje dubokih porodičnih veza. Vrlo su vredni u kućnim i svim porodičnim zadacima, a najveći im užitak predstavlja i osnivanje porodice. Problem se ponekad javlja jer žele da ugode svima oko sebe, pa tako i da budu savršeni i u braku, na poslu, ali i kao roditelji…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.