Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 21. jun 2018. Sunce ulazi u znak Raka. Naredni period rezervisan je za porodicu i sve što se tiče nje. Više nego inače razmišljaćete o najbližima i o tome koliko vam znače.

Vaga

POSAO

Imate dobar plan i striktno se pridržavate formiranog poslovnog dogovora. Pokazaće se da su Vaša procena i način delovanja od zajedničkog interesa. Prihvatite različite mogućnosti poslovne edukacije ili usavršavanja.

LJUBAV

Emotivna nota koju osećate Vas navodi na slobodnije izražavanje. Sve postaje čarobno kada pored sebe imate odgovarajućeg partnera.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro.

Dnevni horoskop za 21. jun 2018

Dnevni horoskop za 21. jun 2018

Škorpija

POSAO

Delujete samouvereno i donosite blic procenu, na sreću mnoge okolnosti su na Vašoj strani i utiču na pozitivan rasplet poslovnih događaja. Konsultujte jos nečije mišljenje, pre nego što se opredelite za novo rešenje.

LJUBAV

Imate utisak da je partner zaokupljen nekim događajima o kojima niste dovoljno obavešteni, što dodatno utiče na Vašu emotivnu uznemirenost.

ZDRAVLJE

Problemi sa grlom.

Strelac

POSAO

Sjajno se snalazite u novoj poslovnoj ulozi i imponuje Vam podrška koju dobijate. Učinite sve što je potrebno da iskombinujete različite ciljeve i lično zadovoljstvo. Prava mera vrednosti i uspešne formule donose novi uspeh.

LJUBAV

Partner očekuje Vašu emotivnu privrženost, ponekad je dovoljno da se sporazumevate pogledima i toplim osmehom. Nema razloga da postavljate suvišna pitanja.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Alergije…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.