Dnevni horoskop za 19. jun 2018. Danas Neptun kreće retrogradno I predstoje nam analize prethodnih dešavanja, da li smo dobro postupili ili nismo, šta bi trebalo da uradimo kako bismo popravili stvari…

Ovaj Neptun je motivišući, vraća veru u sebe i u ljude, razjašnjava mnoge sumnje i nedoumice, otvara put u središte srca, osluškujući njegov glas.

Lep dan pred nama, zato uživajte u svakom trenutku, piše današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Izbegavajte velika ulaganja jer se može desiti da ste prevideli neku situaciju. Oni koji se bave privatnim poslom moraju biti veoma oprezni.

LJUBAV

Uverićete se kako je život pun iznenađenja. Moglo bi se desiti da vas zavede osoba za koju i ne sanjate da ima takve namere.

ZDRAVLJE

Promenljivo raspoloženje.

Dnevni horoskop za 19. jun 2018.
Dnevni horoskop za 19. jun 2018.

Bik

POSAO

Ne dozvoljavate da vas bilo šta izbaci iz koloseka. Atmosfera na poslu je dosta napeta, ali vi savesno obavljate svoje dužnosti.

LJUBAV

Nemojte na sebe preuzimati odgovornost za nešto što niste uradili. Partner zloupotrebljava vašu naklonost a to nikako niste zaslužili.

ZDRAVLJE

Preosetljivi ste.

Blizanci

POSAO

Pravi je momenat da svoje ideje sprovedete u delo. Nova poslovna politika obećeva odlične rezultate, budite vredni, dajte sve od sebe da dostignete svoj cilj.

LJUBAV

Prija vam pažnja suprotnog pola, ali i dalje ste neodlučni. Iznenadiće vas poziv osobe iz prošlosti. Oni koji su u vezi provešće lep, emotivan vikend.

ZDRAVLJE

Osećate se dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.