Dnevni horoskop za 21. jun 2018
Dnevni horoskop za 21. jun 2018

Bićete osetljiviji nego obično, emocije će dominirati i oscilirati nekoliko puta u toku dana, sa značajnim padovima i naglim dizanjima. Bićete ophrvani emocijama iz svakog ugla, potpuno okovani osećanjima, sve će vas doticati.

Svemu ćete pridavati previše značaja nego što biste inače, piše današnji dnevni horoskop.

Čak i znakovi kojima je osećajnost nepoznata kategorija biće zbunjeni onim što doživljavaju u svojim glavama. Pokušaće razumom da se posluže kao i inače, ali biće to teže izvodljivo nego inače.

Ovan

POSAO

Primećujete da se događaji na poslovnoj sceni odvijaju pod neobičnim okolnostima. Sačuvajte prisebnost duha i pokušajte da se uklopite u nove uslove poslovanja. Nema razloga da se distancirate od svojih saradnika.

LJUBAV

Izvor pozitivne energije i dobrog raspoloženja dobijete u svojoj porodici i u odnosu sa bliskom osobom. Uživajte uz drage osobe.

ZDRAVLJE

Proverite krvnu sliku.

Dnevni horoskop za 21. jun 2018
Dnevni horoskop za 21. jun 2018

Bik

POSAO

Postoje različite zamerke koje upućujete svojoj okolini, ali kritika ne donosi pozitivan odjek. Bolje je da sa reči pređete na dela, prokažite na ličnom primeru šta sve očekujete od svojih saradnika.

LJUBAV

Neko Vas dovodi u neprijatnu situaciju, osećate emotivnu dilemu i pokušavate da sagledate najbolje rešenje. Želite da ugodite osobi do koje Vam je stalo.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte.

Blizanci

POSAO

Ne volite da Vam neko postavlja različite ulove i da utiče na Vaš poslovni ritam. Razmislite, ponekad ustupak donosi više koristi nego što se pretpostavlja. Nema razloga da ulazite u nove konfliktne situacije.

LJUBAV

Osećate novi emotivni nemir, ali ne želite da se poveravate pred osobom koja Vas analizira. Vi ste dovoljno hrabri da prihvatite novi izazov.

ZDRAVLJE

Dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.