Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 18. januar 2019. Ovnovima manji ljubavni problemi, Bik mora da bude kreativan, Blizanci u neslaganju s partnerom

Dnevni horoskop za 18. januar 2019. Venera u trigonu sa Marsom ovoga petka donosi nam strastven, intrigantan i uzbudljiv nadasve, petak. Merkur staje na Plutona i naše misli okreće u sasvim drugom pravcu.

Planovi se bitno menjaju, ali sve dok su u pitanju lepi susreti, neće vam biti žao. Trebalo bi zapravo da se prepustite datom trenutku i opustite se makar na trenutak. Svakako predlažemo da današnji dan porvedete što lepše i opuštenije, jer vikend započinje pomalo nezgodno, pise današnji dnevni horoskop

Ovan

POSAO

Ukoliko se nalazite u osetljivoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veliki napor. Morate imati dobru procenu, ko može da Vas zameni u odlučujućem trenutku.

LJUBAV

Pokušavate da pomerite granicu uvažavanja različitih stavova u emotivnom odnosu, ali voljena osoba pokazuje preteranu samovolju

ZDRAVLJE

Moguća je glavobolja.

Dnevni horoskop za 18. januar 2019.

Dnevni horoskop za 18. januar 2019.

Bik

POSAO

U susretu sa saradnicima, nije na odmet da zatražite nečiju zaštitu i dobar savet. Postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Nema potrebe da ubrzavate neke poslovne situacije.

LJUBAV

Neko pobuđuje Vase emotivno interesovanje i dobro raspoloženje. Novi događaji Vas asociraju na prijatne uspomene.

ZDRAVLJE

Korigujte ishranu.

Blizanci

POSAO

Ne možete da predvidite nečiji odgovor na zadatu temu ili da uspostavite dobar odnos i komunikaciju sa određenim saradnicima. Nema razloga za razmetljivost, postoje problemi koji se ne rešavaju u prvom pokušaju.

LJUBAV

Partner uporno i bez objašnjenja ignoriše Vaše ideje. Bez obzira na svoju taktiku, ne možete da ostvarite ono sto ste naumili.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Mogući su problemi sa sinusima…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.