Dnevni horoskop

Dnevni horoskop za 17. januar 2019. Ovan ima prevelika očekivanja, Bik okreće novi list, Blizanci dobro, Rak na korak do velikog uspeha, Lav uporan, Device, oslonite se na saradnike!

Dnevni horoskop za 17. januar 2019. Četvrtak je i ovo je dan velikih dešavanja! Mesec danas prelazi u znak Blizanaca, adrenalin naglo raste, spavaćete samo koliko morate, a ostatak dana i večeri biće vam prekratki za sve što naumite.

Blizanac je komunikativan, čak i previše, on zabavlja, zavodi, preteruje. Površan i priča i stvari koje ne bi trebalo, ne mareći za posledice. Ali takav je, možda previše detinjast, ali uglavnom bezazlen. Pripazite samo da se dete u vama danas ne otme kontroli.

Ovan

POSAO

Važno je da imate poslovni cilj, ali jos važnije je da odredite pravi način ili sredstvo koje će Vam omogućiti njegovu uspešnu realizaciju. Delimična rešenja Vas samo nepotrebno usporavaju i podstiču Vašu nesigurnost.

LJUBAV

Očekujete više od onoga što partner može ili želi da Vam pruži. Neko od Vas dvoje preteruje u svojim očekivanim zahtevima ili koristi pogrešne izgovore.

ZDRAVLJE

Čuvajte se povrede.

Dnevni horoskop za 17. januar 2019.

Dnevni horoskop za 17. januar 2019.

Bik

POSAO

U skladu sa prethodnim iskustvom sada menjate svoj stil ili poslovnu strategiju u odnosu na okolinu. Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike i ništa ne prepuštate slučaju.

LJUBAV

Lako menjate svoje emotivno interesovanje u zavisnosti od raspoloženja ili osoba sa kojima se susrećete. Umete vešto da se prilagodite.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Jasno Vam je da završni rezultati zavise od sposobnosti da se pravilno organizujete. Svoju pažnju prvenstveno usmeravate na osnovne ciljeve, ali ne odustajete ni od nekih alternativnih ideja.

LJUBAV

Najbolje se osećate kada imate utisak da držite pod strogom kontrolom neke važne situacije iz privatnog života, mada partner sve češće ume da Vas iznenadi. Na sreću nema razloga da brinete.

ZDRAVLJE

💕 Jedan lajk puno znači 💕

Dobro se osećate…

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.