Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 15. januar 2019: Blizanci uspešni, Ribe se zaljubljuju, Škorpija...

Dnevni horoskop za 15. januar 2019: Blizanci uspešni, Ribe se zaljubljuju, Škorpija pakuje kofere

34
0
Dnevni horoskop za 21. januar 2019.
Dnevni horoskop za 21. januar 2019.

Dnevni horoskop za 15. januar 2019: Ovnu bitan novac, Bik plaši saradnike, Blizanci uspešni, Rak preteruje, Lav ulazi u romansu, Devica uživa, Vaga nervozna, Škorpija pakuje kofere, Strelac i Jarac nemaju probleme, Vodolija usamljena, a Ribe se zaljubljuju. Ovo je današnji dnevni horoskop za 15.01.2019. godine, piše Luftika.

OVAN

Posao Opet ista priča. Kad bolje razmislite, sve se vrti oko para. Preterujete, ali ćete se zaista naći u situaciji koja zahteva više novca. Ljubav Mesec vam daje snagu ali i preterivanje u zahtevima. Partner razume vaše stavove ali… Zdravlje Dosta dobro.

BIK

Posao Budite fini. Umete da budete loše volje. Saradnici vas se plaše. Ljubav Čitajte horoskop, pronaćićete neki vredan savet da ublažite svoju energiju ljubomore. To će pomoći kako vama, tako i osobi pored Vas. Zdravlje Kako kad. Iz sata u sat varira raspoloženje.
Dnevni horoskop za 15. januar 2019

BLIZANCI

Posao Ulazite u dobar posao sa zemljama zapada. Bilo bi dobro da nekog kontaktirate mejlom. Ljubav Nemate sreću da budete u isto vreme i zaljubljeni i dobar posao da imate. To je tako. Strpite se, doći će neki bolji dan. Zdravlje Smanjite dozu cigareta, jer su pluća slaba tačka organizma.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.