Dnevni horoskop za 27. decembar 2019.
Dnevni horoskop za 27. decembar 2019.

Dnevni horoskop za 16. januar 2019. Ovan nerealan u ljubavi, Bik zabrinut, Blizanci, prihvatite kritiku na pravi način, Rak da obrati pažnju na partnerove emocije. Današnji dan proteći će bez uticaja aspekata, jednako mirno kao i jučerašnji dan. Ako ste jučerašnji dan proveli u papirologiji i finansijama, današnji dan fokusirajte na sređivanje životnog prostora.

Razmišljate li već duže vreme o nečemu novom, nekom komadu nameštaja koji bi osvežio vaš dom, možda je povoljan trenutak da ponovo razmislite o tome, pa i realizujete ako ste u mogućnosti.

Hladni dani nas prikuju za kuću, te bilo bi lepo ako bismo mesto gde provodimo najviše vremena ovih dana preuredili i osvežili nečim novim. Ako ništa drugo, lepo je videti i sveže cveće na stolu svakoga dana, piše današnji dnevni horoskop

Ovan

POSAO

Svoje poslovno-finansijske interese vezujete za nečije obećanje, stoga odbijate ideju koju podržavaju Vaši saradnici. Umesto da nepotrebno rizikujete u poslovnim dogovorima bolje kontaktirajte osobu koja vam je dala obećanje.

LJUBAV

Nema potrebe da se suviše zanosite nečijim laskanjem ili da verujete u sreću koja dolazi iznenada. Budite realni.

ZDRAVLJE

Problemi sa krvnim pritiskom.

Dnevni horoskop za 17. januar 2019. Ovan ima prevelika očekivanja, Bik okreće novi list, Blizanci dobro, Rak na korak do velikog uspeha, Lav uporan, Device, oslonite se na saradnike!

Dnevni horoskop za 16. januar 2019.
Dnevni horoskop za 16. januar 2019.

Bik

POSAO

Važno je da upotrebite svoje diplomatske manire u susretu sa poslovnim partnerima. Nema potrebe da otkrivate svoje namere pred saradnicima za koje vas ne vezuju zajednički interesi.

LJUBAV

Delujete zabrinuto i prati vas ljubavni nesklad. Vašem partneru nedostaju razumevanje ili dobra volja, a vama upornost.

ZDRAVLJE

Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO

Ukoliko neko ima primedbu na Vaš način rada ili ponašanje, prihvatite dobronamernu kritiku. Zatražite praktičan savet od osobe koja ima dovoljno iskustva i volje da vas usmeri u dobrom pravcu.

LJUBAV

Vaše ponašanje odslikava emotivnu slabost ili nemoć da ostvarite svoje namere. Budite iskreniji u izražavanju svojih osećanja.

ZDRAVLJE

Dobro…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.