Dnevni horoskop za 7. septembar 2020.
Dnevni horoskop za 7. septembar 2020.

Dnevni horoskop za 15. novembar 2018. Mars je u znaku Riba od danas, sledi osećaj bezvoljnosti, malaksalosti i depresije koji malo koga neće dotaći. Mars u Ribama kompletno je slomljen i svest da ono s čime ili kime smo opsednuti u zadnje vreme, a prvenstveno govorimo o ljubavnom aspektu, ima jalovu perspektivu.

Intuicija je naglašena danas, iskoristite je da čujete svoj unutrašnji glas šta vam poručuje. Ne bežite od svojih emocija, suočite se danas sa svojim bolom i strahovima kako biste ih nadjačali, priznali i krenuli dalje, piše današnji dnevni horoskop.

 

Ovan

POSAO

Ne dozvolite da bilo ko donosi odluke umesto vas. Važno je da učestvujete u potpunosti u svakodnevnim aktivnostima.

LJUBAV

Iako priželjkujete neka nova i uzbudljiva dešavanja, ništa niste preduzeli da vam bude bolje. Potrebno je malo da učinite mnogo za sebe.

ZDRAVLJE

Osećate se sjajno.

Dnevni horoskop za 15. novembar 2018.

Bik

POSAO

Ako imate velike planove, bilo bi dobro da počnete da ih sprovodite u delo. Imate veliku podršku planeta, dajte sve od sebe da je iskoristite.

LJUBAV

Zaljubljeni ste i to se jasno vidi, ali voljena osoba ipak nije sigurna u vaša osećanja i stalno vas odmerava. Ništa ne preostaje nego da malo bolja pokažete svoja osećanja.

ZDRAVLJE

Mogući su problemi sa varenjem.

Blizanci

POSAO

Dobićete vest o tome da se vaša novčana situacija ipak uvećava. Sarađujte sa Devicom i možete postići veliki uspeh.

LJUBAV

Nemate potrebu da se vezujete i pokušavate da ostanete u vezi, ali način na koji to partneru saopštavate partneru se ne dopada.

ZDRAVLJE

Više se odmarajte…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.