Home ASTRO Mars u Ribama od 15. novembra 2018: Najviše će uticati na Ovnove,...

Mars u Ribama od 15. novembra 2018: Najviše će uticati na Ovnove, Device, Škorpije i Jarčeve ali ni ostali neće biti pošteđeni

139
0
Nedeljni horoskop od 20. do 26. jula 2020: Devici stižu pare, Škorpija srećna i zadovoljna, Riba započinje tajnu vezu
Foto: freepik.es

Mars u Ribama od 15. novembra 2018: Konjunkcija sa Neptunom donosi opasnost od različitih vidova zavisnosti: alkohola, droge, kocke, antidepresiva. Mnogi će osetiti pad energije. Umetnici će biti posebno nadahnuti

Mars, simbol akcije i vitalnosti, krajem perioda, posle višemesečnog boravka u Jarcu i Vodoliji, ulazi u znak Riba u kome je njegov uticaj oslabljen. Zbog toga će mnogi osetiti pad energije, a istovremeno, tranzit Marsa preko poslednjeg zodijačkog znaka, donosi opasnost od porasta različitih oblika zavisnosti: alkohola, droge, kocke, antidepresiva, pišu Večernje novosti. Ipak, nije sve tako crno, jer se planeta akcije postepeno približava tranzitnom Neptunu, planeti inspiracije, zbog čega će u decembru umetnici biti posebno nadahnuti. Prelazak Marsa preko Riba će uticati na sve znakove, ali najviše na Ovnove, Device, Škorpije i Jarčeve, čija će energičnost, borbenost i preduzimljivost biti oslabljena. Takođe, utiče na Vage, Bikove, Rakove i Ribe, znakove u kojima je uticaj Marsa oslabljen. Zbog toga je bolje da neodložne poslove privedete kraju do 15. novembra, dok je ova planeta još u Vodoliji, znaku putovanja i kontakata sa strancima. Ukoliko vam je natalni Mars u poslednjem zodijačkom znaku, u zavisnosti od aspekata koje obrazuje sa ostalim planetama u vašem horoskopu, u ovom periodu možete da budete neodlučni, skloni izolaciji, ranjivi i ćudljivi. Čim bude ušao u Ribe, 15. novembra, Mars počinje da obrazuje napet aspekt (kvadrat) sa konjunkcijom Sunca u Škorpiji i Jupitera u Strelcu, zbog čega se preporučuje uzdržavanje od rasprava i sukoba, budući da će mnogi preceniti svoje mogućnosti i biti skloni pogrešnim zaključcima.
Mars u Ribama od 15. novembra 2018

Gde je vaš Mars?

Prema poziciji Marsa u vašem horoskopu može da se vidi kako reagujete u različitim situacijama, da li “pucate” na sitnicama ili znate da se uzdržite, kakvi su vam refleksi… Astrološko polje u kome se nalazi Mars, pokazuje gde trošite najviše energije, kao i gde možete da očekujete strast, ali i sukobe.

OVDE MOŽETE SAZNATI U KOM  ASTROLOŠKOM POLJU SE NALAZI VAŠ MARS 

Mars u Ovnu Samosvesni ste i dinamični. Na putu do cilja, često se ne obazirete na žrtve i posledice. Nestrpljivi ste i agresivni, ponekad grubi, netaktični i osvetoljubivi. Mars u Biku Tvrdoglavi ste, istrajni, praktični i posesivni, ali vam nedostaje fleksibilnost. Ne odustajete od zacrtanog cilja, čak i kada vam je jasno da grešite. Mars u Blizancima Oštri ste i cinični, reagujete spontano i često ste nepromišljeni i brzopleti. Teško se koncentrišete na jedan cilj, jer vam nedostaje postojanost. Imate spretne ruke. Mars u Raku Potiskujete ljutnju, što dovodi do nagomilavanja frustracija. Zbog straha i nesigurnosti, upadate u svađe i sukobe. Spremni ste da se žrtvujete za porodicu i domovinu. Mars u Lavu Posedujete magnetski šarm, velikodušni ste, dinamični i energični. Vaše reakcije su dramatične, a vi željni da budete u centru pažnje, kao protagonista u svim dešavanjima. Mars u Devici Spremni ste da dugo i naporno vežbate kako biste savladali neku veštinu, jer sve što radite, radite savršeno. Potisnute emocije mogu da dovedu do psihosomatskih problema. Mars u Vagi Ponekad ste ljubazni, miroljubivi i diplomatični, dok drugi put nepotrebno padate u vatru. Osetljivi ste na nepravdu, bilo da se radi o sitnicama ili krupnijim stvarima. Mars u Škorpiji Ambiciozni ste i uporni, a prema protivnicima umete da budete nemilosrdni. Umete da reagujete vrlo burno. Seks je, više nego drugima, izuzetno važan deo vašeg života. Mars u Strelcu Puni ste entuzijazma, inicijative i energije. Otvoreni ste i srdačni, zbog čega ste rado viđeni u društvu. Veliki ste idealista, a zanimaju vas filozofija i religija. Mars u Jarcu Vredni ste i spremni na odricanja kako biste ostvarili cilj. Uporni ste i disciplinovani. Često kontrolišete emocije, a od partnera očekujete divljenje i strahopoštovanje. Mars u Vodoliji Vaš pogled na svet i način razmišljanja je vrlo originalan, a vaši stavovi uglavnom ne podležu mišljenju drugih. Često umete da šokirate okolinu u čemu čak uživate. Mars u Ribama Povučeni ste i nenametljivi, a možete da budete lenji i indolentni. Lako vas je povrediti, ranjivi ste i brzo padate u depresiju a izlaz tražite u piću ili lekovima.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.