Home Ljubavni horoskop Požar u srcu tokom novembra i decembra: Ova 3 horoskopska znaka će...

Požar u srcu tokom novembra i decembra: Ova 3 horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav do kraja 2018. godine

54
0
Ljubavni horoskop za februar 2019
Foto: freepik.es

Iako astrologija ne može savršeno da predvidi kada ćete se sresti s osobom vaših snova, sudeći po trenutnim astrološkim kretanjima – OVA tri horoskopska znaka imaju veliku šansu da nađu pravu ljubav do kraja godine!

Koji će to srećnici tokom novembra i decembra najviše uživati u ljubavi?

Ovan

Kada završi period retrogradne Venere 16. novembra, u vašoj sedmoj kući veza doći će do pravog požara. Možda će vam univerzum pomoći da pronađete osobu koja će vas u potpunosti razumeti. Ali imajte na umu da ako se menjate da biste impresionirali pogrešnu osobu, možete izbaciti pravu. Ne zaboravite da će vas pravi partner primetiti samo kada ga stvarno prihvatite. Nakon 2. decembra, bez obzira šta se događa u vašem ljubavnom životu, bićete u kontaktu s vašom senzualnom stranom i privlačićete na neki način svakoga koga ćete upoznati.

Škorpija

Pošto će Venera proći prvu polovinu retrogradnog kretanja u vašem znaku, ovo će biti odlično vreme za vaš ljubavni život.
Požar u srcu tokom novembra i decembra: Ova 3 horoskopska znaka će pronaći pravu ljubav do kraja 2018. godine
Nakon 2. decembra, očekujte odličan kraj jeseni, posebno kada je u pitanju osoba koja vam se zaista sviđa. Vi ćete zračiti privlačnom energijom i neće biti osobe koja vas neće primetiti. Nemojte se iznenaditi ako stalno dobijate pozive na sastanke.

Vaga

Stvarno dobar period dolazi nakon 16. novembra, kada vas očekuju velike promene. Poboljšali ste svoje samopoštovanje, harizmu i atraktivnost. Ne samo da ćete biti najatraktivnija osoba gde god da odete, već ćete imati puno mudrosti za ljubav koja će vas voditi kroz ovaj romantični period. Ako razrešite neke probleme iz prošlosti, ovo može biti odlično vreme za početak novog odnosa ili bar sastanak s osobom koja vam se sviđa. zenskimagazin.rs

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.