Dnevni horoskop za 16. mart 2018
Dnevni horoskop za 16. mart 2018

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2017 Počinjemo sa pregledom dešavanja na nebu za ovu sredu, dan će svakako obeležiti igrarije Marsa koji će se naći u kvadratu sa Saturnom, ne baš divna energija.

Ovaj aspekt često može da vam pomuti misli tako da ni ne znate šta da mislite, odluke koje donosite (ma čega se ticale) znaju da budu loše, želje – pogrešne.

Moguće je da se pojave i manji naleti besa, iskontrolišite ih kako znate i umete, a definitivno izbegavajte prgave ljude, one za koje znate da im kontrola besa i ne ide od ruke, piše današnji dnevni horoskop.

Ne dohvatajte se nikakvih nerešenih ili lošijih stvari iz prošlosti, možda vas baš te stvari izbace iz takta.

Primirite se, osamite danas i čekajte novi dan, definitivno je mirniji nego ova dva prethodna.

Veliki ljubavni horoskop za oktobar 2017 godine.

Dnevni horoskop za 11. oktobar 2017
Dnevni horoskop za 11. oktobar 2017

Ovan

POSAO

Ne treba da brinete zbog različitih komentara. Svako od saradnika ima pravo na svoje mišljenje i na poslovne prioritete.

LJUBAV

Različite osobe privlače vašu emotivnu pažnju, ali odaberite društvo koje u potpunosti odgovara vašoj inspiraciji i afinitetima. Ugodite sebi, danas nije baš savršen dan za ljubav.

ZDRAVLJE

Stomačne tegobe.

Nedeljni horoskop od 8. do 15. oktobra 2017

Bik

POSAO

Sačuvajte prisebnost u nekim situacijama. Prihvatite nečije izvinjenje kao pozitivan signal za buduće dogovore o zajedničkim investicijama i poslovnoj saradnji.

LJUBAV

Nema razloga da nečije ponašanje procenjujete kao emotivnu ravnodušnost ili znake odbijanja. Potrudite se da voljena osoba pravilno shvati, a zatim i da u potpunosti prihvati vaše namere. Oni
koji su u vezi mogli bi da imaju nesporazume sa partnerom.

ZDRAVLJE
Hronične tegobe.

Blizanci

POSAO

Susret sa jednom osobom deluje negativno na vaše raspoloženje i zato odbijate predlog ili ponudu o poslovnoj saradnji. Ali, postoje situacije koje ne možete rešavati sami.

LJUBAV

Neko privlači vašu pažnju, ali još uvek niste doneli konačnu odluku. Emotivna nesigurnost koju osećate najviše proističe iz vašeg nepoverenja. Potrebno je da se glasno izjasnite.

ZDRAVLJE

Čuvajte se prehlade…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.