Jupiter u Škorpiji
Jupiter u Škorpiji

Jupiter posle 12 godina ulazi u mističnu Škorpiju i u ovom znaku ostaje sve do kraja 2018. godine, a evo šta nam ovaj čudesan aspekt donosi!

Jupiter, planeta kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, 10. oktobra, posle 12 godina ulazi u Škorpiju, simbol novca, moći i harizme.

U ovom znaku, njegov uticaj je izvitoperen (u padu) što govori o grandomaniji, sklonosti ka ekstremnom ponašanju i potrebi za dominacijom, pišu Novosti.

HOROSKOP: Jupiter u Škorpiji (do 8. novembra 2018. godine)
HOROSKOP: Jupiter u Škorpiji (do 8. novembra 2018. godine)

 

Do 8. novembra iduće godine, koliko će Jupiter boraviti u osmom zodijačkom znaku, možete se naći pred velikim izazovima, ako vam je natalni Jupiter, Venera, Merkur, Mars, podznak, osa sedmog, desetog ili četvrtog astrološkog polja u Škorpiji.

Možete biti u iskušenju da se upustite u sumnjive poslove, koji su na granici zakona.

Tranzitni Jupiter u Škorpiji još uvek je u opoziciji sa Uranom (prepreke, jaka konkurencija), a ove nedelje obrazuje konjunkciju s Merkurom u Vagi (oprezno sa ugovorima), kao i harmonične aspekte sa Saturnom i Venerom (finansijski dobici).

HOROSKOP I STRAST: Najveći ljubavnici Zodijaka i uputstvo kako da ih zavedeš

Što se tiče zdravlja, trebalo bi da obratite više pažnje na reproduktivne organe, bubrege i mokraćne kanale.

OVAN (21. 3 – 19. 4)

Ulaskom Jupitera, planete prosperiteta, kontakata sa strancima i dalekih putovanja u astrološku kuću novca, za vas počinje povoljniji finansijski period.

BIK (20. 4 – 21. 5)

Jupiter u vašem astrološkom polju partnerskih odnosa, do 8. novembra iduće godine može da vam donese brak ili profesionalni uspeh, ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

BLIZANCI (22. 5 – 21. 6)

Vladalac kuće partnerskih odnosa, Jupiter, 10. oktobra ulazi u vašu astrološku kuću posla, najavljujući mogućnost promene posla ili radnog mesta, naročito ako nosite uniformu na radu…

…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.