Dnevni horoskop za 11. april 2020.
Dnevni horoskop za 11. april 2020.

Dnevni horoskop za 11. april 2020. Ovan greši na poslu, Bik da se malo više potrudi na radnom mestu, Blizancima problemi u ljubavi, Rak vredan…

…Lav nije preterano produktivan, Devicu muči nesigurnost, Vaga mora da se trudi, Škorpiju muči nesanica, Strelac da se uozbilji, Jarac se bori za ljubav, Vodolijama problemi na poslu, Ribama se situacija okreće, piše www.astrosudbina.com

OVAN

POSAO

Na polju poslovanja u bilo kom trenutku moguće su manje ili veće greške, jer, ko radi taj i greši. Međutim specifično u Vašem slučaju mogući su izvesni propusti ili loše procene koji bi mogli da nanesu štetu Vašem ugledu.

LJUBAV

U odnosima sa dragom Vam osobom stvari stoje stabilno i uživate poverenje i naklonost partnera. Takođe vernost i bezrezervnu pažnju. Lepo Vam je kada ste skupa.

ZDRAVLJE

Moguća prolazna migrena, ukočenost u vratu ili glavobolja. Svakako obratite pažnju na sve mere opreza posebno sada kada je zaraza na putu ka vrhuncu. Nemojte se sada opuštati zbog nekoliko orhabrujućih prognoza kakve ste mogli čuti u medijima. Ništa još nije gotovo niti je blizu kraja, na žalost.

Nedeljni horoskop od 13. do 19. aprila 2020: Vodolija širi vedrinu oko sebe, Devica željna izazova, Jarcu dobar period za ljubav

Dnevni horoskop za 11. april 2020.
Dnevni horoskop za 11. april 2020.

BIK

POSAO

Bilo da imate mogućnost ili obavezu da radite od kuće u vreme krize ili pak redovno obavljate delatnost na svom poslu, težina posla i odgovornost bi trebalo da budu jednaki, a vi svoj posao morate da shvatite ozbiljnije. Očigledno je da nemate motivacije pa koncentracija opada. Pazite kako postupate u kolektivu.

LJUBAV

Na polju ljubavi neki manji problemi mogu Vam pokvariti ili narušiti viziju idiličnne veze. Sumnja koja se može pojaviti učiniće da se komunikacija svede samo na razmenu oosnovnih informmacija.

ZDRAVLJE

Sigurno je da bi Vam produženi odmor veoma prijao, ali sada nije vreme za predaju. Pokušajte da nadoknadite neprospavane noći kvalitetnim snom i kako god umete ležite ranije. Dobar odmor ništa ne može zameniti. Takođe, čuvajte se moguće zaraze, sada je više nego ikada neophodno da se maksimalno klonite bliskkih kontakata, jer zaraza ide ka vrhuncu.

BLIZANCI

POSAO

Stoji da Vas muči neka nesigurnost, da li u sopstvene izbore ili možda prirodu posla koji trenutno obavljate Vi ćete najboolje znnati. Ipak, u ovim teškim vremenima dobar posao je praktično luksuz i mudro bi bilo da ako planirate promene na polju pposlovanja, prvo obezbedite gde ćete raditi pa onda donosite odluke kao što je eventualna promena posla.

LJUBAV

Neslaganja ili netrpeljivost između partnera u vreme ove krize nikako nisu rezervisani samo za Vas i budite uvereni da mnoge veze pucaju po šavovimma a odnosi između partnera na sve strane pucaju. Ipak, pokušajte da pobedite ove izazove i sačuvate toplinu koja može biti dragocena.

ZDRAVLJE

Spavajte, spavajte i odmarajte kadghod možete i grabite svaki trenutak da nadoknadite neprospavane sate, jer sada Vam je neopdohno zdravo i jako telo. U doba ove užasne zaraze poslednje što Vam treba je pad immuniteta ussled neispavanosti ili preterane trepnje i nerviranja…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.