Venera u Blizancima, poruke ljubavi: kakve istančane vibracije nas čekaju za vreme tog tranzita?
Venera u Blizancima, poruke ljubavi: kakve istančane vibracije nas čekaju za vreme tog tranzita?

U 2020. godini družićemo se sa Venerom u Blizancima sve do prvog dela avgusta, kakve istančane vibracije nas čekaju za vreme tog tranzita?

Veneru lično smatram za veoma bitnu kada su u pitanju one glavne, ljubljene vrednosti (i emotivne i materijalne) čovečanstva, kao i za relativno prijatniji deo međuljudskih odnosa, pored uobičajene „ljubavne“ simbolike, za www.astrosudbina.com piše astrolog Aleksa Noveski.

Lično smatram da se u ovom, humorističnom i agilnom Merkurovom znaku, Venera oseća uglavnom prijatno zbog toga što ove dve planete po mahom dobro sarađuju. Brzina i intelektualizacija dnevnog Merkura ume da artikuliše i predstavi Veneru na pravi način, oduzimajući joj povremeno po koji senzualniji i celovitiji ton koji je prethodno posedovala u svom sedištu.

*Astrologa Aleksu možete kontaktirati klikom na naranžastu ikonicu sa leve strane, pozovite ili ćaskajte sa astrologom!Venera u Blizancima, poruke ljubavi: kakve istančane vibracije nas čekaju za vreme tog tranzita?
Venera u Blizancima, poruke ljubavi: kakve istančane vibracije nas čekaju za vreme tog tranzita?

Dobra strana ovog tranzita jesu češća verbalna i pismena izražavanja podrške voljenima, fluentnija komunikacija, te tendencija ka boljoj kooperaciji među prijateljima i istomišljeničkim grupama ljudi koji imaju za cilj da šire konstruktivne informacije.

Loša strana daje površnost, plitkost i slatke bele laži u odnosima, pogotovo tokom formiranja sanjarskog kvadrata s Neptunom, kao i u maju - za vreme Venerinog retrogradnog hoda.

Ovakva Venera predstavlja devojku koja ceni inteligentnog i artikulisanog muškarca, tako da oni koji osvajaju rečima sada imaju značajnu prednost.

Početak bivstvovanja Venere u Blizancima daje novu snagu ozbiljnim i ne previše posesivnim vezama jer se formiraju trigoni sa vazdušnim Marsom i Saturnom.

Takvi primeri će već sada u aprilu lakše disati, s tim što Veneru i pre početka retrogradnog hoda čeka Neptun u Ribama što je potencijalno upozorenje za sve one koji prethodne olakšavajuće impulse Venere shvate isuviše idealistički i olako. Kako za odnose, tako i za druge konkretne vrednosti, finansijska kretanja itd...

nastavak na sledećoj stranici...

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.