Dnevni horoskop za 27. septembar 2018.
Dnevni horoskop za 27. septembar 2018.

Dnevni horoskop za 10. februar 2018: Prvi dan vikenda protiče bez značajnijih aspekata, pa u skladu s tim se i ponašajte.

Ne ulazite u nepotrebne rasprave danas, makar delovale bezazleno, kako ne biste remetili svoj mir bez potrebe.

Danas je dan za porodicu, za sve vas kojima je nedostajalo da budete okruženi isključivo njima i uživate u zajedničkim trenucima.

Slobodni znaci potražiće utehu u krugu familije. Danas je mnogima sentimentalna strana naglašena, biće i suza radosnica, a nekima i osećaj teskobe na srcu, sve zavisno od znaka, piše Današnji dnevni horoskop.

Ovan

POSAO

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama.

LJUBAV

Partner trenutno nema previše razumevanja za vaša objašnjenja ili za nove izgovore. Nemojte zanemariti nečije potrebe. Budite dovoljno iskreni, bez obzira na poziciju u kojoj se nalazite.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor.

Dnevni horoskop za 22. februar 2017
Dnevni horoskop za 10. februar 2018

 

Bik

POSAO

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike.

LJUBAV

Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili trenutnu nemoć da odgovori na vaše zahteve. Nema razloga da se ponašate nadmeno u društvu bliske osobe.

ZDRAVLJE

Problemi sa sinusima.

Blizanci

POSAO

Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontroliše vaš nacin rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora.

LJUBAV

Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje. Potrebna vam je pozitivna orijentacija kako biste prevazišli trenutnu nesigurnost.

ZDRAVLJE

Važno je da se opustite…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.