Home Dnevni horoskop Dnevni horoskop za 11. februar 2018: Povoljna dešavanja za Raka, emotivni usponi...

Dnevni horoskop za 11. februar 2018: Povoljna dešavanja za Raka, emotivni usponi i padovi kod Device, Ribe posvećene porodici

82
0
Dnevni horoskop za 14. decembar 2018

Dnevni horoskop za 11. februar 2018. Osvanula je nedelja, zima nije niti će pokazati svoje zube kao nekada, zato je za mnoge od nas koji nismo ljubitelji hladnoće ovogodišnja ziva prava blagodet.

Depresija koja nastupa obično zimi, kada smo zatočeni u domovima, ovoga puta nema šanse da dominira, piše Današnji dnevni horoskop. Danas ne budite lenji, već prošetajte ili se bavite nekim aktivnijim vidom relaksacije, koji vam prija. Mogući su reumatski bolovi svima vama koji patite od toga, savetujemo obaveznu posetu lekaru u narednim danima.

Ovan

POSAO Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove dogadjaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina. LJUBAV Položaj planeta divno utiče na vašu emotivnu sliku, pa ćete danas provesti lep dan sa voljenim osobama (partnerom ili prijateljima). Ako treba da donesete neku važnu odluku – danas je dan D. ZDRAVLJE Primenite neku od tehnika psihološkog opuštanja.
Dnevni horoskop za 11. februar 2018

Bik

POSAO Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa odredjenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu. LJUBAV Možda vas vas malo nervira partnerovo ponašanje ili namera da vas navede na svoj izbor. Neko u vama budi želju za emotivnom dominacijom i osećate dodatnu tenziju. ZDRAVLJE Izbegavajte konfliktne situacije i sačuvajte prisebnost duha.

Blizanci

POSAO Polako počinje da se realizuje nešto što vam je jako bitno a vezano je za poboljšanje vašeg poslovnog ili finansijskog statusa. Budite strpljivi i pohvatajte sve konce. LJUBAV Sve više mislite o osobi koju ste nedavno upoznali. Tu vam je nešto nejasno. Ali je upravo to ono što vam za sada održava panžju. Zauzeti treba da izbegnu rasprave sa partnerom tokom popodneva. ZDRAVLJE Prekontrolišite zube.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.