Dnevni horoskop za 28. decembar 2018

Dnevni horoskop za 12. februar 2018. Februarski dani teku velikom brzinom, a mi se nadamo da vam stvari teku po planu, kako poslovnom, tako i privatnom.

Danas je potrebna određena doza opreza, jedna pogrešno izgovorena rečenica a samim tim pogrešno i shvaćena, može dovesti do niza neplaniranih poteza, piše Današnji dnevni horoskop.

Jednostavno, započeti poslovi mogu da se rasplinu u više pravaca i time oduže. Pokušajte da budete precizniji u zahtevima i pregovorima. Stižu vesti o skorijem putovanju.

Ovan

POSAO

Splet novih okolnosti utiče na trenutnu situaciju na poslovnoj sceni, ali nema razloga za preteranu zabrinutost. Razmislite o alternativnom rešenju, ponekad treba pokušati sa nekim novim ili neobičnim idejama.

LJUBAV

Ne uspevate da privučete nečiju emotivnu pažnju, čak ni uz pomoć različitih trikova koje ste vešto osmislili. Grešite u svojoj proceni, ali sve može da se ispravi.

ZDRAVLJE

Napetost.

Dnevni horoskop za 13. februar 2018. Ovnovima cveta ljubav, Bik sreće zanimljivu osobu, Blizancima problemi sa zubima, Rak da se čuva povreda…

Dnevni horoskop za 12. februar 2018

Bik

POSAO

Nema potrebe da uporno zagovarate novu ideju koja izaziva veliko negodovanje među bliskim saradnicima. Prepustite drugima da se nadmeću u situacijama koje prevazilaze Vaše znanje ili profesionalno iskustvo.

LJUBAV

Svojim ponašanjem ostavljate pogrešan utisak na blisku osobu. Ne možete očekivati neko »čudo« u ljubavnom dijalogu, a da se dobro ne angažujete.

ZDRAVLJE

Dobro se osećate.

Blizanci

POSAO

Ukoliko Vas iritiraju nečiji stavovi i ponašanje, izbegavajte novu raspravu. Previše arogancije sa Vaše strane može da iskomplikuje poslovni dogovor.

LJUBAV

Često umete da idealizujete određene događaje. Vaša emotivna nesigurnost potiče od prevelikih želja koje trenutno ne umete pravilno da kanališete.

ZDRAVLJE

Više šetajte…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.