ASTRO

Venera se vratila u Vagu: Najviše će uticati na emotivni život Blizanaca, Vaga, Vodolija, Ovnova, Lavova i Strelčeva

Poslednjeg dana oktobra, bili smo svedoci povratka Venere u Vagu, ulaska Merkura u Strelca i poslednje Mesečeve četvrti u Lavu. Neko će poželeti da stane pred matičara, a neko da obnovi vezu sa bivšim partnerom

Poslednjeg dana oktobra, bili smo svedoci tri astrološka događaja na nebu: povratka Venere u Vagu, ulaska Merkura u Strelca i poslednje Mesečeve četvrti u Lavu. Ljubavni život biće bogatiji, ali i turbulentniji, mogućnost pogrešnih procena veća, ali biće veće i mogućnosti za zaradu, pišu Večernje novosti.

Tranzit Venere preko Vage donosi poslovne šanse i uspeh umetnicima, diplomatama, advokatima, političarima, generalno, onima čije zanimanje zahteva prisustvo u javnosti. Ova planeta simbolizuje i lepotu i hranu, zbog čega utiče na fizički izgled što će se najviše primetiti kod znakova pod uticajem Venere, Bikovima, Vagama i Ribama koji će se prolepšati, zaljubiti, ugojiti. Budući da je Vaga znak partnerskih odnosa i braka, mnogi parovi koji se dugo zabavljaju će poželeti da stanu pred matičara.

Planeta ljubavi i posla, Venera, jednom godišnje prelazi preko sedmog zodijačkog znaka u kojem je njen uticaj naglašen, a ove godine, zbog retrogradnog hoda, zadržava se duže ne samo u Vagi već i u Škorpiji. Međutim, svake godine obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama, što se različito reflektuje na naš ljubavni život, finansijsku situaciju i zdravstveno stanje.

Venera će obrazovati konjunkciju sa Suncem i sekstil sa Saturnom, zbog čega će ove nedelje emotivni život parova koji su duže vreme u vezi, biti bogatiji i ispunjen interesantnim događanjima. Ovo se posebno odnosi na vazdušne i vatrene znakove, Blizance, Vage, Vodolije, Ovnove, Lavove i Strelčeve, koji mogu da upoznaju nekoga od koga ih deli veća razlika u godinama ili da obnove vezu sa bivšim partnerom.

Venera se vratila u Vagu: Najviše će uticati na emotivni život Blizanaca, Vaga, Vodolija, Ovnova, Lavova i Strelčeva

Retrogradni Uran, simbol više sile i kontakata sa strancima, prelazi preko Bika kojim vlada Venera, a međusobno te planete obrazuju opoziciju. Ovaj aspekt donosi turbulencije na ljubavnom planu i može da uzdrma mnoge veze i brakove, zbog čega su mogući iznenadni raskidi i razvodi. Pošto je Venera i planeta novca, sklonost ka rizičnim finansijskim transakcijama biće povećana, zbog čega treba biti oprezniji prilikom poslovnih dogovora i potpisivanja ugovora.

Sa zdravstvenog aspekta, povratak Venere u Vagu može da se odrazi na stanje bubrega, kože, zuba, vena, jajnika, dojki, kao i na nivo šećera u krvi.

Uticaj Merkura, planete intelekta, logike i posla, oslabljen je u Strelcu, zbog čega će mnogi biti subjektivni i skloni pogrešnim procenama i zaključcima, a najviše Blizanci, Device, Strelčevi i Ribe. Oni bi takođe trebalo da izbegavaju nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije, naročito ako posluju sa strancima, na šta upozoravaju napeti aspekti Merkura sa Jupiterom na poslednjim stepenima Škorpije (konjunkcija) kao i retrogradnim Uranom (viša sila) u Biku (inkonjunkcija).

S druge strane, ova pozicija Merkura odgovara umetnicima i osobama koje često putuju ili kontaktiraju sa klijentima, rade u turizmu, marketingu i sl. Merkur obrazuje harmonične aspekte sa Mesecom, Suncem, retrogradnom Venerom i Saturnom (polusekstili) koji povoljno utiču na poslovnu, ali i ljubavnu situaciju naročito kod parova u dugogodišnjim vezama ili brakovima.

Jednom godišnje, poslednja Mesečeva četvrt nađe se u Lavu, znaku kreativnosti, umetnosti i sporta, a ove godine to se desilo poslednjeg dana oktobra. Četvrta mena Zemljinog satelita, u stvari, predstavlja kvadrat između Sunca (volja, svest) čiji je uticaj naglašen u Škorpiji (kreativnost i mladi, položaj i vlast) i Meseca (duša, podsvest) koji se nalazi na početnim stepenima Lava. Poslednja faza odraziće se na sve znakove kroz česte promene raspoloženja, a najviše na Lavove i Rakove čiji su vladaoci Sunce i Mesec. Predstavnicima osmog zodijačkog znaka preporučuje se da osluškuju svoj unutrašnji glas prilikom donošenja važnih odluka, a Rakovima da obrate pažnju na žensko okruženje na poslu. Poslednja četvrt utiče, naravno, i na Lavove koji bi trebalo da izbegavaju konflikte i rasprave sa ženama.

♡ ♥💕 Jedan lajk nama puno znači ♡ ♥💕

Budući da je Mesec u trigonu sa Jupiterom, simbolom prosperiteta i inostranstva, može se očekivati veća zarada preko saradnje sa strancima.

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.