Ljubavni horoskop

Čekaju ih velika iznenađenja na emotivnom planu: Ova 3 horoskopska znaka očekuje pravi vatromet ljubavi u novembru 2018. godine

Novembar je za ova tri znaka sav u znaku ljubavi!

Horoskop za novembar ovim znacima predviđa pravi vatromet, pa ako ste se brinuli da nećete imati kraj koga da se ušuškate, ako ste neki od ovih znakova, nema razloga za brigu!

ŠKORPIJA

Konačno je došlo vreme i da se najstrastveniji pripadnici horoskopa skrase. Oni koji su u dužim vezama mogu da očekuju da će ove jeseni sklopiti u brak, a singl Škorpije sigurno to neće biti još dugo – pripremite se da se ovih dana zaljubite do ušiju, a po svoj prilici to će biti neki Ovan ili Devica.

RAK

Možda ste inače u ovo doba godine melanholični, ali ovog novembra Rakovi će pucati od zadovoljstva. Osoba koju već duže imate na nišanu u oktobru vam sigurno pada u zagrljaj, a Rakovi koji još pojma nemaju u koga bi se zaljubili treba da posebnu pažnju obrate na Strelčeve i Vage.

VAGA

Ovog meseca nećete znati gde ćete pre od silnih ljubavnih ponuda. Bićete u iskušenju da sedite na više stolica, ali to ni slučajno ne radite, jer ćete time oterati Jarca ili Raka koji strpljivo čekaju svoju priliku kod vas.

thoughtcatalog.com/zena.blic.rs

loading...
Inicijalizacija u toku...

Join The Discussion

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.