Venera Blizancima od 24. aprila do 19. maja 2018

Venera će boraviti u znaku Blizanaca u periodu od 24. aprila do 19. maja 2018. godine. Venera je planeta ljubavi i plodnosti, a Blizanci su znak Merkura koji je bespolna planeta, pa se Venera ne oseća baš najbolje u tom znaku. Štaviše, u Devici koja je Merkurov znak, Venera se nalazi na mestu svog pada.

Na ličnom planu, postaje sve intenzivnije pitanje: Šta mogu da učinim da dosegnem viši stepen užitka u svom životu?

I dobro se zapitajte na ovu temu, jer u svakome od nas, iskonska je težnja ka većoj sreći, piše astrolog Damir Igor. Period Venere u Blizancima je taj koji pruža fantastične prilike intenzivnom realizovanju spomenute teme. Savet je samo da pustite umu da se odmori malo i pratite svoju emociju, koja je nepogrešivi vodič. Tek kada dođe značajna emocija, vezano uz to šta bi vas učinilo srećnijom osobom, aktivirajte um, kako biste osvestili šta je to što bi vas učinilo srećnijom osobom. I nikako ne odgađajte realizaciju toga, naprosto izađite iz svoje zone komfora jer ako budete odgađali, riskirate gubitak balansa u narednom periodu, a zatim i mnoge lične frustracije.

Nakon hedonističkog i pomalo statičnog perioda Venere u Biku koji je iza nas, kolektivni fokus biće usmeren na brojne svakodnevne aktivnosti, a pokretljivost će postajati sve veća.

Mnogi će biti usmereni na rešavanje sitnih stvari, koje većini inače i ne padaju na um. Osećaj za detalje i sitnice postaje vrlo izražen.

Brojne zaostale obaveze čekaju svoj red, i sada ćete morati ih da rešite, ali na vaše zadovoljstvo, nikako vam neće padati teško.

Izuzetno je povoljno za rešavanje svih papiroloških i administrativnih pitanja, posebno od 28. aprila pa na dalje.

Komunikacija s drugim ljudima biće vrlo intenzivna i pričinjavat će vam zadovoljstvo. Do intenziviranja komunikacije s drugima, uglavnom će dolaziti zbog određenih obaveza, ali tu se stvaraju uslovi da s nekim osobama uspostavite čvršći i dublji kontakt. Otvorene su brojne prilike za nova, zanimljiva poznanstva, međutim da bi se ista razvila u ozbiljnije odnose, biće potrebno mnogo više posvećenosti i angažovanosti. Većini vas više će biti do priče i prolaznog čavrljanja, nego do ozbiljnih odnosa.

Venera Blizancima od 24. aprila do 19. maja 2018

Venera u Blizancima je prilično detinjasta i brzo se zasiti svega, pa sve što je ozbiljno – to joj je i strano. Ukoliko ste po prirodi naivni, važno je ne dozvoliti pojedinim osobama da vas uplaše svojim ozbiljnim pričama kojima žele da izazovu pažnju.

Takođe, vodite računa kome verujete, međutim kako su Blizanci Merkurov znak, a Merkur je u Ovnu, sve maske vrlo brzo padaju. Savet je da budete maksimalno direktni u svim vidovima komunikacija.

U ovom periodu nema nikakve potrebe za taktiziranjem u komunikacijama, naprotiv. Sve i da neko želi da vas prevari, vi ga svojom direktnošću možete uplašiti, do mere da se povuče. Venera u Blizancima je slika deteta, deca su naivna, ali tačno umeju da prepoznaju one koji na određeni način manipuliš i nesvjesno odreaguju prema njima, bolje nego što to odrasli umeju.

Kada smo već kod komunikacija, ovaj period donosi povoljnosti vezano uz sva sredstva komunikacije, posebno moderna, poput mobilnih telefona i kompjutera. Tako, ako razmišljate o kupovini ili zameni mobilnog telefona ili kompjutera, imaćete uspeha.

Pored toga, odlični su aspekti što se tiče prevoznih sredstava, njihove kupovine, prodaje, popravki, itd.

U nastavku ćemo se pozabaviti glavnim područjima života kojima vlada Venera… Naravno, iz ugla Venere u Blizancima u ovom periodu…nastavak na sledećoj stranici…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.