Dnevni horoskop za 25. april 2018.
Dnevni horoskop za 25. april 2018.

Dnevni horoskop za 25. april 2018. Stiže nam i sreda, došli smo do polovine ove nedelje, pa se danas bacamo na odgovornosti, fokusiramo se na najvažnije stvari i idemo u pobede.

Dan koji je pred nama obeležiće jedan trigon, Merkura i Saturna, moguće su neke (bespotrebne) brige, sitnice koje vas opterećuju, a pobedićete ih samo fokusom na važne stvari, one nebitne ostavite neka stoje tu gde su i težite ka vašem cilju, ne dajte ništa da vas poremeti na tom putu. Pobeda na svim poljima je sigurna ako pvo pobedite sebe, pa učinite sve što možete da budete pobednik.

Čuvajte se bilo koje vrste svađe sa partnerom, čak i one najstabilinije veze mogle bi biti uzdrmane zbog male svađe ili zamerke, koja može da preraste u nešto previše ozbiljno, baš previše. Ako vas nešto muči, prećutite to, držite u sebi i ispatite sami u svoja četiri zida, biće prilike za priču, a možda neke stvari same od sebe ispare.

Ovan

POSAO

Nove poslovne događaje povezujete na pogrešan način, a nečije ponašanje tumačite u skladu sa svojim potrebama. Morate shvatiti da nečiji znaci odobravanja i veliki komplimenti nemaju svoju upotrebnu vrednost.

LJUBAV

U susretu sa bliskom osobom izbegavajte osetljivu temu ili pitanja koja predstavljaju uvod u novu raspravu.

ZDRAVLJE

Problemi sa varenjem.

Dnevni horoskop za 25. april 2018.
Dnevni horoskop za 25. april 2018.

Bik

POSAO

Stalo vam je da se razlikujete od drugih u pozitivnom smislu i na način koji ostavlja veliki utisak na vašu okolinu. Okupite ekipu saradnika koja obećava moralnu i materijalnu podršku.

LJUBAV

Uzbuđuju vas neke emotivne igre u susretu sa voljenom osobom, posebno kada se sve dešava kao sto priželjkujete i u skladu sa vašim raspoloženjem.

ZDRAVLJE

Odlično.

Blizanci

POSAO

Neko ne ispunjava vaša očekivanja u poslovnoj saradnji, ali vi se pretvarate kao da to ne primećujete. Ipak, ignorisanjem svojih poslovnih problema ne možete da rešite osnovna ograničenja u daljem profesionalnom izražavanju.

LJUBAV

Izbegavajte varijantu emotivnog samokažnjavanja ili izolacije. Nema razloga da se udaljavate od voljene osobe.

ZDRAVLJE

Potreban vam je odmor…

POSTAVI ODGOVOR

молимо унесите свој коментар!
овдје унесите своје име

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.