Home ASTRO Uzbudljiv kraj novembra 2018: Venera u Vagi pravi aspekt sa Uranom koji...

Uzbudljiv kraj novembra 2018: Venera u Vagi pravi aspekt sa Uranom koji dovodi do naglih i nepredvidljivih promena na polju ljubavi

66
0
Ime određuje ljubavnu sudbinu: Izračunajte i upoznajte nežne tajne skrivene u imenima
Foto: freepik.es

Sunce, retrogradni Merkur i Jupiter su skupljeni jedni pored drugoga u znaku Strelca i otvaraju mogućnost za nova iskustva koja dolaze kroz komunikaciju, putovanja, posao, kroz druge ljude, za neke i kroz ljubav.

Divno vreme da kažete što mislite, promenite ono što ne funkcioniše, upoznate nove ljude s kojima možete da podelite svoja interesovanja i koji vam mogu pomoći u ostvarenju planova, piše astrolog Julijana Oremović. Ali da ne bude sve tako jednostavno, uticaj senzibilnog Marsa u Ribama može kvariti tu Strelčevsku idilu, stvarajući dosta pometnje u razumevanju onoga što se događa, kao i u samom delovanju, odnosno aktivnostima koje preduzimamo. Mars u Ribama je idealističan, romantičan, nedostaje mu organizovanosti i praktičnosti, pa se dosta stvari odvija u pomalo haotičnom i nepredvidivom tonu. Može biti pometnje, dogovora koji se naglo događaju ili odlažu, kojima ne možemo da predvidimo ishod. Može doći i do nesporazuma, preterivanja, pa i optužbi i prebacivanja. Neko napada, neko se brani. Reči mogu i da zabole. Ali u svakom slučaju ovo su dobri dani za nove uvide, shvatanje šta želimo da ostvarimo u neposrednoj budućnosti. Dobro je biti strpljiv i ne žuriti s odlukama. Skupite sve potrebne informacije kako biste smanjili mogućnost propusta. Mesec u Lavu divno se spaja sa svim onim planetama u Strelcu što može obogatiti naš osećajni i ljubavni život. Možemo uživati u komunikaciji i druženju s jednom osobom ili doživeti nešto prijatno. Venera je pak na zadnjim stupnjevima Vage i ulazi u aspekt s Uranom što u idućim danima može dovesti do naglih i nepredvidivih promjena na polju ljubavi i odnosa. Prekoračujemo neke granice, slobodni smo da učinimo nešto što nam je pre bilo nezamislivo. Neki odnosi bi mogli biti na iskušenju, odnosno upitna je njihova održivost, naročito ako su duže vremena opterećeni problemima. Za neke ovaj aspekt može označiti iskorak u slobodu i odmak od svega što ih ograničava i sputava.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.